Wednesday, November 11, 2015

BYE BYE SEMUA...

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA.. 

Moga sentiasa sihat, dilindungi & dirahmati Allah.. Yeah yeah busy lagi & will be tak tau sampai bila.. Projek terkini adalah membasmi harta kesayangan yg dikumpul guna pakai selama lebih 10 tahun.. Paling lama dibeli pd 1997.. Mostly from Vietnam & Korea.. Apo nak buek jang.. Dah tuo ni tak larat nak guno banyak2 sangat ehh.. Simpan yg nak guno jo lah hai.. Alhamdulillah banyak yg dah disapu walopon belum fully launch lagi mini garage sale ini ngeehh... Update dgn hp lagi ni.. Alignment lari kiri kanan hehee.. Sabor aje yek..
























Bye bye all.. Tqsm for staying strong with me for more than 10 years.. Will miss u huwaaaaaa...

5 comments:

NEKCIK said...

asalam Mulan...wuii banyaknya harta mende..naper x jual kat blogger..he..he..manalah tau kot ada yg minat.he..he
sib baiklah blogger teratak 66 ni dah insaf..he..he
pasal da tue kot..xlarat nak menjaga nya

cikMilah said...

tier warna tembaga tu ada lagi ka... berkenan la...

uncle gedek said...

Bye Jastin Bibir!

hehe

Khairul Abdullah said...

Ish beza sungguh jastin bibir dulu dan sekarang yer :)

Dr Singa said...

apesal justin biber tu macam pompuan?