Sunday, October 25, 2015

TAMAN KECIL/HERBA DARI BAHAN TERBUANG..

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA.. 

Moga sentiasa sihat, dilindungi & dirahmati Allah.. Lately ni macam gatal2 tangan nak start garden kecik.. Kononnya tangan ni panas asalnya sebab asal tanam pokok, semua payah hidup.. Tak tau lah, tangan panas atau tangan malas hahahaaaa... Apapon semua foto2 adalah hasil kerja keras meng-google di Internet.. 

(PHOTOS : GOOGLE)


Ohh my.. Dah banyak buang periuk kuali mak dulu2.. Mine pon ada yg terbuang jugak se dua biji.. Or more...??? 


Hanging ehh..


Botol2..


Nice one..


Ohhh I like..


Kumpul botol yg sama... Nampak kemas cantik kan..


Blues gitu..


Ahaaaaaa... 


Colorful tyres... Cantik..!!!


Apa tu ekk.. What type of material tu..


Great one..


Aloooo so comel..


Rumit jugak nak buat tapi cantik..


Patut kumpul tayar dari sekarang..


Senang kan yang ni..


For apartments boleh ni.. Esp kat balcony...


I like...!!!


Comel..


How to potong botol tu ehh..


Hhmm.. Boleh gantung kat pagar batu rumah ni..


Bagus ni...


Comel jugak ni..


Will try buat yang ni, paling senang & murah kan...
************
Take care semua.. Moga sentiasa sihat, dilindungi & dirahmati Allah.. 

1 comment:

Fairy Lilly said...

Salam...suka semua. Tengok je la hehe. Beria2 membeli seed tapi dah dekat 3 years masih tersimpan. Ada cuba semai this year, tak tumbuh apa pun...rosak dah kot herbs seed tu.