Monday, September 14, 2015

NORWAY & IKAT KAKI..

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA.. 

Hemsedal & Voss, NORWAY.. Alhamdulillah smooth driving trip.. Throwback June 2013.. Subhanallah cantik sungguh Scandinavia.


Sunyi sepi takde orang kat hiway di kawasan pergunungan ni.. 


Aiyayyayaaa.. Seriau den..


Stop rehat kaki, lepak tepi tasik, tepi bukit, minum kopi, makan cekelats.. Sekian dulu episod THROWBACK ni ya..

Cuti Hari Malaysia 2-3 hari lagi.. Cuti sekolah & Raya Haji next week je pon.. My King ni asyik ajak ke sana sini.. My dearest, one done (UPSR) but one more to go ni next month.. Hold lah sekejap ya.. 

********************


Memang tahun ni kena ikat kaki kejap sbb anak2 nak exam.. Memang la dah garu beribu kali dah kaki ni asyik gatal je.. Habis exam pon nanti ada episod lain pulak.. Rabbi yassir walaa tu'assir.. Moga tenang & senang sewaktu exam.. Moga cemerlang dlm exam, dunia & akhirat..

6 comments:

Khairul Abdullah said...

Haha, gatal tapak kaki kalau tak gi travel ehhh? Sabarrrrrr ye :)

aizamia3 said...

Moga rutin harian dipermudahkanNYA..

m.u.l.a.n said...

KA : Hahhaaa sememangnya... Menahan je ni..

Aizamiza: Tqs, Insya Allah

Kakzakie said...

Anak-anak di Johor selepas UPSR before year end school holiday sekolah agama pulak ada exam besar lagi (SDEA). Memang tak tenang kita dibuatnya..

Hanis Amanina said...

sis kalau singgah czech, bagitaw tawwwwwww

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)