Tuesday, March 11, 2014

SANGAT TAK BOLEH FOKUS..

Jiwa sangat terganggu... Buat kerja semua macam tak puas..


Please come back..!!!


SALMON TERIYAKI, FRIED BEANS & JAPANESE RICE..
Masak semua yang cepat siap.. Lepas tu lari pi depan TV... Airfryer (goreng tak guna minyak & set je timer) memang heavy duty lah sekarang ni.. Senang kojo den...


CHICKEN ENCHILLADAS..
Dinner Sabtu baru ni.. Bakar ayam dalam Pemanggang Ajaib (kejap je masak tau), carik2, gulung dalam Tortilla, taruk dalam baking dish, spread Salsa & Cheese, bakar kejap sampai cheese cair.. Makan dengan Yogurt sebab tak ada Sour Cream..
***
Dah kebiasaan, kalau hati risau, mulut asyik nak makan... Tapi hari2 biasa pon camtu jugak...

KEEP PRAYING FOR MH370..

18 comments:

Time Traveller said...

Agree.. MH 370 where are u..please come back..

Moga Allah mempermudahkan segala urusan mereka dalam pencarian dan kerje2 menyelamat..

mrs.smile said...

please come back MH370
saya sebaliknya...kalau risau tak makan pun takpe rasanya..selera pun hilang

Irfa said...

betul tu, buat sapa benda serba tak kena.sblom tido igt dia, bgn tido igt dia
mh370 pulanglah

Kakzakie said...

Rasa kakaklah masa ini semua punya rasa yg sama. Kerja pun ingat MH370.

Doa kita setiap usai solat jgn lupa moga ada sedikit clue diberikan olehNya..

rostina76 said...

same here mulan….. celik je mata trus ingat MH370. really emotional right now. btw menu salmon kita sam leee..heheh

Haliza Ghazalli said...

Assalam Mulan...
Sama2 lah kita mendoakan pada penumpang MH370.
Moga Allah melindungi mereka dimana jua.
Dia maha mengetahui segalanye

Tihara said...

Saya pun 2, 3 hari ni hilang fokus
Terlalu berharap agar mh370 ditemui
Namun Allah sebaik-baik penentu..
Terus berdoa

Daddy Ziyyad said...

Dua dua menu tu sangat melelehkan air liur! Tapi roti tortilla dah susah nak carik kat Tesco rumah saya ni...huhuhuh

Mmg asyik fokus kat TV je sekarang ni...MH370

BUNDA said...

Dari pagi petang dan malam mata tertumpu ke screen tv....

#prayforMH370

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Lady Windsor said...

turut berasa sedih juga. kita x buka tv pun sebab x blh tahan air mata. begitupun, group whatsapp yg dok ada ni cepat update jadi sama mcam info dr tv..

NEKCIK said...

Celik mata terus cari remote tv!!
Ada masa tv on sampai ke pagii

greetingsfromengland said...

So sad Mulan, hope they find something soon, kesian the families involved. Allah knows best, kita kena terima and redha whatever the outcome kan. It's hard.

Acik Erna said...

Misteri kan mulan..asal jaga je cari berita terkini

MystoryPic said...

waaaa sedapnya.... makan sambil tonton berita terkini misi mencari dan menyelamat MH370

:: Cik Viva :: said...

Mmg dok igt pasal tu je, caner keadaan dorang sekarang ni, dh nak smggu...doa jelah yg boleh..

aizamia3 said...

ahli keluarga mangsa pun begitu juga..
Moga mereka kuat dan tabah dalam menghadapi dugaan ini.

m.u.l.a.n said...

kita teruskan berdoa..!!!