Tuesday, October 8, 2013

SELASA YANG SEDIH...


Alhamdulillah... I am blessd with lovely family & wonderful friends.. Thanx for coming... Love uol..!!!

13 comments:

Rai Ourkizuna said...

jangan sedih sedih ya kak.. take care

Kakzakie said...

Begitulah kehidupan tak selalunya indah.. sabarlah - Allah itu ada.

Acik Erna said...

assalam Mulan..kenapa..jangan bersedih ye..ramai lagi yang suka nak berkawan dan sayang ngan Mulan

mrs.smile said...

Jangan bersedih ye kak...tapi dalam sesuatu keadaan kita boleh nampak siapa yang masih berada dan siapa yang tinggalkan kita

Time Traveller said...

Sebab senyuman ikhlas itu juga lah yang akan di lihat oleh sahabat yg ikhlas dalam persahabatn :D

MamaFaMi said...

Laa.. naper pulak ni?

Saper buat Mulan nih? Meh sini mama babab... biasaaaaaaaa dia....

greetingsfromengland said...

cheer up mulan, focus on your blessings for which you have many! hope you feel better soon.

GREENJADE said...

sis takmo sedih2...meh sy hugs ketat2..cheer up ya :)

jom kite tengok kebun sis..kasi mandi pokok2..jommss...

nohas said...

true friends are like "tangan dan mata, sangat tangan terluka, mata akan menangis, saat mata menangis, tangan akan menyapunya"..

La tahzan..be strong, sis..

Haliza Ghazalli said...

A strong woman,is one who is able to smile this morning like she wasn't crying last night!
T.care....

ct7775 said...

inilah kehidupan..mmg susah mencari sahabat sejati, semoga mulan ceriaaa selalu dan tak mo bersedih okey..

m.u.l.a.n said...

thaaannnxxx all...!!! lepas baca comments here, makan & makan, semua pon hilang... love uols..!!! tqs & pls come again..

aizamia3 said...

syuh.. syuh.. g jauh2 perasaan sedih tu.. ;)