Tuesday, June 11, 2013

HOME SWEET HOME....!!!!

Rindu semua...!!! Will be back soon lepas settle banyak benda yang ditinggalkan selama 2 minggu.. Apa pon ALHAMDULILLAH kerana diberi peluang menikmati keindahan alam semulajadi di DENMARK, NORWAY & SWEDEN...SUBHANALLAH sangat cantik...


Alhamdulillah untuk sekian pertama kali sejak kawin, hubby dapat cuti 2 minggu straight.. Maka katanya, ke Scandinavia lah sebab lama dah diimpikan + dapat cuti lama..

Fly dari KLIA ke DUBAI untuk transit & later langsung ke COPENHAGEN.. Alhamdulillah kami dilindungiNYA.. Alhamdulillah smooth driving trip untuk 12 hari = 3000km (kurang lebih dikira oleh maps google)... Sebenarnya ada banyak kerisauan sebelum tu, sebab ada riots/kekecohan di Stockholm.. Namun kami tetap berdoa & tawakkal agar ianya tamat.. Alhamdulillah..

19 comments:

Zulfadly said...

wow, bestnya jalan situ, hehe, nanti akak email dekat saya alamat eh, dengan perfume apa akak nak, nanti saya pos, hehe tq kak mdzulfadly@y7mail.com

Nieda ramly said...

bestnya sekali 3 negara dpt terjah.
Dubai je betul ...yg lain terbabas. hihihi

penDragon said...

Rindu you jugak! X sabar nk baca N3 you utk trip kali ni

yana said...

laaa.. tak singgah Finland ke? kalo tak bleh kita jumpa2. bleh I jamu BBQ satay:D nice summer kat sini skrg

kasihredha said...

takkk sabarrrr tunggu next n3

Azian Elias said...

wahh...best nyaa.. jenjalan jejauh macam tu.. bila lahh boleh ek..

lemongrass said...

wahhhhhh!!!!!
Bestnya jalan2 ke negara2 tu. Mesti cantik sgt2 the scenery kan.
Cepat2 letak gambar, boleh I berangan2 as though I yg pergi jugak :-)

MystoryPic said...

wow... bestnya jelajah Europe...

Acik Erna said...

Alhamdulillah dah pun selamat kembali..cuma menanti mulan kongsikan gambar2 yang tentunya cantik2

GreenJade said...

wow best nye sesi jelajah kembara...Alhamdulillah..welcome back sis..mwahhhh!

greetingsfromengland said...

welcome home mulan, hope you've had a lovely holliday. been missing your updates!

Yong Kamariah said...

tak sabo nak tunggu next entry nih!

Papa Mifz said...

fuh berjalan sakan yer akak sekeluarga...bestnya...:)

Khairul Abdullah said...

Nice! Sampai 3000km drive yer utk 12 hari. Last trip saya ke Italy utk 5 hari drive baru cecah 2500km.

CS said...

Welcome home.. No wonder 'ststistic' kata you ziarah dari norway.. Dah pergi negara scandinavia, ada terjumpa 'hagar the horrible' tak?

Rai Ourkizuna said...

tak sabar nak tengok koleksi gambar gambar..

Daddy Ziyyad said...

Great vacation!!!

Sudi sudi lah kongsi itinerary ya dalam next next entry...hihihihi...Boleh saya jadikan rujukan nanti....:)

NAJWA said...

Wah cepat upload pictures, x sabau

m.u.l.a.n said...

zul: alhamdulillah.. mmg best..
*
nieda: alhamdulillah...
*
pendragon: hope dpt jumpa summer hols nnti..
*
yana: alahai.. masa sgt suntok.. but hey jgn balik lg.. insyA kami sampai nnti biarpon bertahun2 lg.. hehe..
*
kak kasih: sabar.. hehe..
*
kak yan: isnyA kak yan sampai nnti..
*
LG: mmg caaannnnntik sgt..
*
mystory: alhamdulillah mmg best..
*
acik: mmg cantik sgt acik..
*
greenjade: tq tq..
*
greetingsfromengland: tqs sis..
*
yong: sabau naa... nak tarik napas sat.. haha..
*
papamifz: alhamdulillah..
*
khairul: wowww... tu lg hebat..
*
cs: i jumpa magnet hagar je... hahaa.. nnti dia nak ikut i balik, takut.. hahaa..
*
rai: insyA tunggu ya..
*
daddyziyyad: alhamdulillah.. insyA doc..
*
najwa: tunggu sat naa... hehe..