Saturday, May 25, 2013

BYE BYE MALAYA...

Maap tak sempat nak BW lagi.. Balas komen pon asyik tak nyempat lagi.. Hope all is well.. Tunggu 2 minggu lagi la or bebila masa mengizinkan di celah2 bermusafiran ni.. Been busy planning, searching, booking, printing, packing - sampai fening ini kapala dalam 2 minggu ni.. Doakan perjalanan kami selamat pergi & balik ya.. Nak present nanti teka mana kami pi ya.. 4 pemenang pertama yg tepat je kot.. Kalau ada lebih, ada lah insyA...

Ni baru sampai airport besau utk transit to next destination. Badan penat betol hajat nak tidoq je atas flight tapi depa ni serve makanan berkali2.. Mak marah tau makan tengah malam2 & pagi2 buta, orang tengah sedap tidoq..!!! Foto kat bawah ni foto food yg kena kejut utk makan, also foto tengah melepak transit ni... Amik je mana sempat.. Take care uols & see u soon insyA...!!!



23 comments:

Tihara said...

pergi Paris kah..happy holiday, may save journey :)

kasihredha said...

Happy holiday...
Turki

Dr Singa said...

ni jauhhhh punya travel ni!!

penDragon said...

Selamat bercuti Mulan...pergi US?

Daddy Ziyyad said...

wowwww..gi mana ni? Europe?

Zulfadly said...

uk ni kak, transit dubai ke, haha, main teka je, happy holiday

rostina76 said...

salam mulan….amboi cam jauh je ni. dpt hadiah ekk klu betul teka? istanbul aku datang kot ;)

MystoryPic said...

waa bestnya holiday merentas udara

Lady Windsor said...

salam
amboii sakan naa...
whatever tc..
transit sana sini letih tu..
jaga kesihatan ya..nanti kita jumpa kat teganu..

Rai Ourkizuna said...

wahh..pegi mana betransit2 ni kak.. NZ ke? tatauuu...haha..

Papa Mifz said...

selamat bercuti buat akak sekeluarga yer...;)

m.u.l.a.n said...

teka teki ditutup dulu ya...

School Of Tots said...

Nikmat Allah Bagi
Alhamdulillah.

NEKCIK said...

selamat bercuti..and take care...turkiye ke ni

maklang said...

wah akak tau ...sebab mulan dah kasi tau...aci ke nak dapat prezen?

enjoi!

Kesuma Angsana said...

kemanapun semoga selamat pergi & kembali yer !

shafiq said...

wuu best nye pergi jauh2 , hehe , semoga selamat pergi dan kembali yer :D

LYAfrina said...

waa... bestnyer..happy holiday !

Kakzakie said...

Bestnya siapalah yg dapat teka tepat tu. Kakak tak boleh tekalah tapi rasanya mesti jauh sebab letih tak terkata..

uncle gedek said...

Come back in one piece!

whitecappuccino said...

happy holiday mulan n family..nak gi US ke ni?

Nieda ramly said...

dah ada pemenang?
transit dubai?
France ?

m.u.l.a.n said...

tekat teki dah ditutup awal hari tu.. takde yang tepat tapi bagi yang menghampirinya insyA dapat lah kot..

thanks all for the comments..!!! sangat menghargainya... sorry tak dapat balas tiap satu..!!