Thursday, May 16, 2013

BLOGGERS@MOMS-TERS DAY CELEBRATION...

Maap lama betol tak BW... Sangat busy2 lately entah apa2.. BUT Yezzaa... Takde ku pedoli... Lately  banyak dapat tag kat FB, regarding itu fakta (dunno how true) bahawasanya mereka yang suka upload foto makanan dalam blog/FB etc adalah MENTALLY ILL...!! Ada aku kisah... Wahahaaaa... 


Wallaaa... Penuh semeja... MOTHER'S DAY CELEBRATION.. Masak sendiri2 tapi makan sama2..


Terapi minda, tekak, perut, mulut, mata, hati, telinga... Yesss, kami bersuka ria tanpa peduli sesiapa.. Sambil berkongsi suka duka & pengalaman seadanya... Love the colorful TUPPERWAREs... Tapi pulaknya toke Tupperware  Aunty FA ATIP tak dapat mari.. Aiyayaaaaa....


SPAGHETTI CARBONARA..


CHEF HANIELIZA'S PASTA BOLOGNESE.. 


MY FAVOURITE..


RISOLES..


KACANG POOL & CO.. 


NASI IMPIT & SAMBAL KELAPA IKAN..


Fuuhhh.. Sungguh tak tahan...


Moga ukhuwah kami berkekalan... 
(Chef Hanieliza, Maklang~Dari Teratak Maklang & Ribbon Embroidery, Mulan & Kak Rina~SilverSarina/Wanmommy)


We were here @ PANTAI KEMASIK... Alhamdulillah we had great time together... Potpet-ing, eating, laughing.... And the food all so yummmeehhhh....!!!


Subhanallah cantiknya cuaca & ciptaan Ilahi...

21 comments:

Dr Singa said...

oh !! saya dah tersampai Pantai Kemasik itu!!
memang cantik!!

siapakah yang pandai memasak kacang pool itu!!

MulutPayau said...

Fuhhhh...Bnyaknya makanan..semuanya nampak sedap dan mggoda......

penDragon said...

masih ingat kesedapan risole yg you buat!

Azian Elias said...

Pantai Kemasik.. masih dalam ingatan..


heee.. betul lah yr statement tu.. ada aku kesah.. org tu sure dah tak keje. buat research pasal prg amik gambar food.. suka hati lah kann.. heee

whitecappuccino said...

great view great food..bestnyer!!

kasihredha said...

Rindu pantaiiiiiii...Uhuk Uhuk
Mulannnnnnnn makanannnn ituuuu
Semuaaaa sedappppp...terliur tgok nasi kapit plus sambal ikan ( serunding ikan )

greetingsfromengland said...

bestnya mulan...nak join sama!

Kakzakie said...

Biar betul ni mulan makan berempat macam utk 40 orang!!

Tihara said...

memang yummy lah foods nya :)

umiyumi said...

Salam Kak Mulan,
Hepi Mothers day!! adoii bestnye jamuan penuh semeja, dpt pula mkn2 dgn chef hanieliza bestnyeee...terus lapar dibuatnye.. nyum nyum :)

Daddy Ziyyad said...

Banyak nya makanan...colorful bekas bekas Tupperware...:P

Sambal kelapa ikan tu macam serunding ke? Ada jual kat Pasar Payang?

Pantai Kemasik mmg awesome...Tak sabar nak repeat gi sana ambik gambar lagi..hihihih

Acik Erna said...

bukan saja gambar yang cantik..makanan pun sungguh menggoda..sedap2 semua tu mulan

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

makan berempat aje ke? kompen tak habis.. lain kali jemputlah akak sama... heheheeee...

Kesuma Angsana said...

fuh makanannyer meriah sungguh, nasi impit & sambali ikan paling KA terliur hehehe.. makan pulak tepi laut mcm ni terbaiklah !

NJ said...

laaa,manyaknya feveret I kat situ, tak aciii.... :(

makcikkantin said...

Biaq betoi...banyaknya food mkn 4 org? *pengsan*...bukan apa...tak nmpk cam ada org2 lain kat situ
Dh lama sgt tak gi bkelah mkn2 tepi laut ni

wahida said...

akak, banyaknya makanan, sure rambang mata nak mkn mana dulu...huhu...

sedapnya semua menu...
saya teringin nak merasa kacang pool kak...

Papa Mifz said...

perghhh meriahnya dgn makanan!!

Nina @ BabyBoon said...

bilalah nak learn my lesson.. tak boleh baca blog ni tgh malam, nanti terliur dan lapaq! alahaiiiii...

m.u.l.a.n said...

memang meriahhhh..!!! siap tapau...

thanks all for the comments..!!! sangat menghargainya... sorry tak dapat balas tiap satu..!!

Irfa said...

warna warni bekasnya
pasti lebih berselera nak makan :)