Tuesday, April 23, 2013

SAYA YANG BUSY BODY....

Date : 23/4/2013
Time : 2.30pm
TODAY

Fyi, nak cross main road 4 lane ke Mall tu kena naik jejantas tau..!! Cannot imagine the boy kena hangkut bag & bola bowling tu.. Then kena lalu jalan dalam yang tepinya hutan..!! Aiyayaaaaa... Budak ni 11 tahun tapi badan kecik...

15 comments:

Rai Ourkizuna said...

ammaaa... beraninya adik tu.. saya yg lebih dewasa (cewahh) ni pun takut dikk.. baik bagitau parents nya ke.. at least bagitau pada cikgu.. at least diorang alert benda camtu.. supaya nanti kalau terjadi apa2 takde kes salah menyalah.. bahaya woo..

LYAfrina said...

perumahan petronas kat Mesra mall tu ya? huhu.. tp anak lelaki baisalah..selalu mberanikan diri kan

penDragon said...

Mulan: I suka org yg mcm you ni. Bukan busy body tau, tapi sebahagian dr tanggungjawab sosial kita utk keselamatan kanak2. Haah...I pun rasa parents dia patut tahu...

kasihredha said...

Beraninya dia...
Tp kesian pun ada
Nasib baik jumpa auntie mulan

Acik Erna said...

Mulan tak pe jadi bzbody macam ni.bua t baik ni..alhamdullah

whitecappuccino said...

bz body yg berfaedah takpe..kesian budak tu.aunty mulan memang prihatin .

Khairul Abdullah said...

Sib baik ada aunty yg prihatin :)

MystoryPic said...

Kadang-kadang ada masanya kena busy body...

Nasib baik budak tu jumpa ngan akak yang baik hati... kalau jumpa ngan orang jahat mesti malang nasib dia.. kesian lak ngan budak tu...

Dr Singa said...

kita ada anak..

sebeb tu kita rasa gitu..

rostina76 said...

dah tak ramai org yg busy body mcm makcik mulan ni. huhu!!!btw rasanya kena bgt mak dia @ cikgu dia kot sbb kdg2 bdk2 ni disebabkan dia nak p main sgt kdg2 mak bapak tak tahu menahu. cikgu plak assume dia p dgn mak bapak. atleast klau parents dia tahu budak ni akan lebih jujur. allahualam......

wahida said...

saya pulak yg scary ngan budak ni...berani betul...

kena bagitau mak ayah dia kak...nnt sok sok kang dia buat lagi tanpa pengetahuan parents dia...huhu...bahaya tu...

Has said...

nasib baik auntie mulan nmpk.

Tihara said...

keian kan budak zaman sekarang, mak ayah mostly busy belaka cari duit..

Papa Mifz said...

ha kan dah kena leter dengan Makcik Mulan...hehe

Irfa said...

mengucap baca
kdg2 budak ni terlebih berani
tp takkan mak paknya ambik mudah je biar anak mcm tu
sib baik jumpa org yg baik..nauzubillah