Tuesday, February 19, 2013

JALAN-JALAN & JET LAG...!!

Masih jet lag lagi... Jumaat lepas kami ke KL.. Banyaaakkk halnya.. Nak pi Khamis malam penat & tak larat.. Umur2 manja ni kan, cannot force2 one laa.. Gotta take it easy... Miss all of u.. Sorry tak dapat cergas nak BW, nak update pon emosi mengada2 melayan jet lag.. Prrgghhh.. Noti lah my body..


Sampai KL Jumaat tu terus ke Shah Alam.. Jumpa blogger NEEZA SHAHRIL @ PLAZA SHAH ALAM sebab nak pulangkan jubah2.. Hehehee... Kita jadi saudagar jubah sekarang tau.. Tolong jual je lah.. All Arab mari laa.. Salah satunya macam dalam foto kat atas tu.. Liplaps u..!! But so cantik one..


Lepas solat Jumaat, vrooommmm to Kota Kemuning.. Yezzaaaa... Sangat happy sebab dapat gomol baby RAI-OURKIZUNA.. Gerraammmm sesungguhnya.. Kalau lah dekat, mau amik kejap2 pinjam bawak balik rumah.. Bau baby kan sangat lah best..


Dapat jugak borong free MISO PASTE yang halal ni.. Alhamdulillah.. TQs Rai..!!


Oppsss.. Sebelum ke rumah RAI, kami pekena NASI DAUN PISANG dulu.. Kevulur sebab breakfast sangat awal sebelum push off ke KL... Dalam area Kota Kemuning kedai ni  rasanya.. Dah lost dah... Sedaaappp bangat..!!! Murah jugak RM9.90 semua ni termasuk Teh O Ais Limau.. 


Sabtu pagi tu kami ke MAYBANK TRAINING CENTRE, BANGI.. Jumpa blogger GOBOKLAMA yang hantar nya ARIF untuk OPEN WATER session... Aiyooooo so malu one.. Kecik manis comel orang nya but me so the badang one..!! Visual Art Lecturer, suka sangat kalau NJ ni post kat blog pasal seramik.. Yezzaaa Alhamdulillah dapat sebiji seramik hasil tangannya.. Oppsss, dah masuk lemari utk exhibit...


PADI SEAL JUNIOR ni ngada2... Macam2 dapat, ni pulak dapat goodies dari PADI AUSTRALIA... Selamat ada sebiji beg sekolah... Hehehe... Tak yah beli dah..


Lepas scuba diving pool session, vrooommm balik Klang tinggalkan kids dengan my sista.. Ada wedding invitation, anak big boss @ SETIA ALAM CONVENTION CENTRE... Dah sound kat hubby jangan ngada2 borak lama2 sebab mesti yg ramai tu staff2 la.. Ehh eehhh, jumpa boss lama @ Vietnam & wifenya .. Maka nya kami bagai nak rak la berborak berdua je.. Dah tak pedoli orang lain.. Saja datang lambat sebab tak mau jumpa ramai orang yg tak kenal.. Ya laahh, kita bukannya staff.. Tengok kat belakang tu, hall punya besar tapi orang dah tak de sangat.. Sebab jamuan dah nak habis masa... Hehehee, plan yg bagus kan kan kan.. Tapi sebenornya sebab lambat pon.. Pagi tu kan kami di Bangi.. Pukul 4 kami berempat bersurai, amik anak & vrooommm balik Kerteh.. Dasat kan, round satu Selangor kami.. Mau badan ni tak jet lag..???

14 comments:

penDragon said...

Best bau baby...org kata bau syurga!

Acik Erna said...

assalam mulan..paling seronok dapat gomoi baby kan

NEKCIK said...

Takpe m.u.l.a.n masih gagah lagi tu...

NEKCIK said...

Takpe m.u.l.a.n masih gagah lagi tu...

NJ said...

Mulan, u lagi somel, hikhiks... Salah info tu, I ajar seramik/pottery kat bebudak VA, kekadang je masuk bab VA ikut sem. Bole le sampai anak Tuan Syed mintak ajar drawing sekali kan, harus draw orang jadi kucin nanti, wahahahaha!!

whitecappuccino said...

banyaknya aktiviti mulan! baby always comel n adorable kan?

Kakzakie said...

Ligat betul Mulan kehulu-hili-sana-sini mana tak letih. Tapi dapat gomol baby Rai tu bestnya...

Marya Yusof said...

As salam mulan,

Saya baca pun ikut sama vrrooommmm sana sini...hikhikhik... mmg jetlag juga ni! hikhikhik...

Bau baby! of course sgt wangi walaupun 10 hari tak mandi! hikhik

Zulfadly said...

sya mencari juga miso itu, tapi tak jumpa,

Kesuma Angsana said...

padatnyer aktiviti jalan2 tapi mesti bestkan !

GreenJade said...

ommak aih ..padat nye schedule akak kite ni..

next time ke Setia Alam..if ade free2 sket tu meh le koling2 ai..ghomah tepi tasik setia alam tu jek pong...

zino said...

busy kesana kemari..

Papa Mifz said...

fuh memang jauh akak berjalan...patutlah jetlag...huhu

m.u.l.a.n said...

pendragon: ohh yess... suka bau baby...
*
acik erna: mmg best gomol baby..
*
nekcik: alhamdulillah... moga nekcik pon sama2 sihat & gagah..
*
nj: lebih kurang lah tu.. hehehe.. u tak perasan ke i yg gebang ni..
*
whitecappucinno: terkadang gitu lah perjalanan.. gerraammm tengok baby kan..
*
kakzakie: letih jgk tapi happy sbb sama2 dgn family..
*
marya: jarang2 dapat vrooommm ni.. betol2 kalo dapat baby rasa nak peluk tak nak lepas2..
*
zulfadly: tu la.. yg powder pon selalu x halal.. kena beli dgn pakar yg tau..
*
kesuma: mmg padat tapi best.. hehe..
*
greenjade: mmg padat & ketat.. tu sbb tak dapat nak calling2 terjah little prince tu.. next time tunggu kami yaa..
*
abah zino: ke kl bukan nya lepak2.. selalu ada hal..
*
papamifz: hehehe... janji happy kan kan..