Friday, April 6, 2012

HOLA WEEKEND... HOLA HIGHWAY....!!!

ENJOY YOUR WEEKEND GUYS..!!! 
Yey yeeyyyy, jom jom kita nak pi mana ekk..???

20 comments:

kasihredha said...

selamat berhari minggu..semoga penuh ceria.

kakcik said...
This comment has been removed by the author.
kakcik said...

Selamat berhujung minggu Mulan.

Esok mungkin kakcik akan ke majlis perkahwinan. :)

Kakzakie said...

Belum plan apa-apa pun dah ceria ye Mulan... Kakak hari ini anak ke2 balik dari asrama, malam memang keluarlah... esok kerja half day lagi, sunday jenguk bapak sekejap...

Happy weekend!!

GreenJade said...

wah ni mesti ade trip ke mana2 pulak sis kite ni..nk itut..

sok lusa dok rumah je...still weak tak larat mau cargas2 lately..mcm dh lama x tgk dunia luar..ohh..

Fabulous Me said...

nti monday kongsi recipe lagi nooh?

wahida said...

nak jalan mana lagi ni kak? ni yg jeles ni...hehe...

hepi weekend kak....take care okeh...

Papa Mifz said...

selamat berhujung minggu kak...di samping family tercita...:)

MOH KEMBARA said...

Salam Yong Mulan,
Rasa-rasanya dia nak nak nyongket jauh nih, lain macam jer bunyi! Anyway, have a happy weekend Yong!

kak ina kl said...

balik kampung sambil jalan-jalan rumah adik ipar tenguk baby baru

akak tak gi lagi ke taman burung..orang jauh dah gi dah


happy belated birthday untuk anak pempuan kamu. semuga berjaya di dunia dan akhirat

Ayu said...

Hehe.. Kat sini pun tgh excited, sbb cuti Easter dari Jumaat-Isnin. Dapat la 4 hari. Ya Allah.. 4 hari punya cuti pun rasa happy mcm nak raya!! Hehehheeh

Ros said...

Assalamualaikum Mulan,

Selamat berhujung minggu ya Mulan....Jom kita p jalan2 cari cuci mata dan cari makan he.he.he....

m.u.l.a.n said...

kak kasih: tqs... have fun to u too..

*

kakcik: kami pon nk ke jamuan kawin..yey yey...

*

kakzakie: waahhh, penuh program tu..

*

green jade: take care.. kaluar la jgk amik angin..

*

fab me: weekend tak masak la dear.. hahahaaaa... sbb dok atas kereta je..

*

wahida: happy weekend jgk..!!!

*

papa mifz: mifz tu kena bawak jalan mana weekend ni..? hehhe...

*

mohkembara: isshh, ada la rahsianya.. tunggu teman story mory..

*

kak Ina: waahhh, bestnya tengok baby baru... suka bau baby..

*

ayu: I yg tak keje pon suka kalo holiday..!! ahaks... enjoy your break..

*

kak ros: jooomm kita..

faiz fakhirin said...

hehehe..cuti cuti ni..tido best...hahahahhaa

Karukord Jagau's said...

hepy ujung minggu

penDragon said...

You p la jln mana pun, nnti share story dgn we all...mesti best tu!

Mr.Clive said...

jommmm kita p bercuti!heeee

akak apa khabar? :)

LYAfrina said...

SELAMAT KEMBALI DI HARI ISNIN

Nieza said...

weekend kat sini cuti 4 hari kedai pun tutup jln gi tempat yg tak ada kedai jer la.:D

m.u.l.a.n said...

faiz: betol.. kadang tu rasa nak tido je time weekend.

*

karuord: tq tq..

*

pendragon: keluar dari town ni dah kira vacation.. hehee..

*

mr clive: i ok tq.. jom pi cuti..

*

lyafrina: masuk opis dah ni.. hehe.

*

nieza: tapi sana byk park kan.. cantik & bersih.. picic pon best kan..