Thursday, March 22, 2012

HOLLA KL...!!!

Semalam busy betol dengan Encik2 Segala Repair kat rumah + drive pi Dungun cari tiket bus.. Hubby dah pi Selasa petang baru2 ni, ada kelija.. Kami naik bas besar 2 tingkat petang ni.. Fuhh, first time naik bas tinggi ni.. Doa kan kami selamat sampai ya.. See you honey, see u KLCC malam ni.. 

Image from www.ob21.net
*
Pi KL, cari barang, jumpa doktor, jumpa adik2.. Oso hajat hati nak jumpa sepupu & aunty2 yang lama tak jumpa.. Sempat ke ni..?? Sabtu t'hari dah nak kena cabut balik..!!!

18 comments:

~ yus ~ said...

selamat jalan2 KL kak. Yus lama betul tak naik bas.

Kakzakie said...

Moga hajat dan niat yg dipasang nak jumpa semua org-org itu tercapai sebelum balik...

kakcik said...

Dah tentu tak sempat nak jumpa kakcik, kan?

Semoga selamat semuanya. InsyaAllah. :)

aNIe said...

Mulan...Bila pula nak ke KL dgn memasang hajat untuk jumpa rakan2 bloggers...heheheh

penDragon said...

Semoga perjalanan ke KL selamat semuanya...

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

semoga selamat...
ada sekali dulu naik bas 5 beranak blk kg.. anak2 bukan main seronok lagi... hehe..

MOH KEMBARA said...

Salam Yong,

Cari barang apaaaa?

kasihredha said...

semoga selamat..
KL tinggal kat mana?

LYAfrina said...

wah..syoknyer pegi kl.. dh lama x naik bas..msa zaman study dulu..bas la transport y slalu d gunakan

Wan Sharif said...

Welkang to kl

whitecappuccino said...

selamat jalan2 sis!!

Queenie said...

kalo disempat2kan, sempaaaat....

eheh

Zareda Norman said...

selamat jalan jalan dan sopping di kl

Mr.Clive said...

heheh baru namanya hari yg produktif!kehkehkeh XD

GreenJade said...

alaa sekejap nye dtg sis..x sempat nk jumpe2..

enjoy yr trip yeah..*hugsss*

hani@debumelukut said...

Ada toilet tak kat dlm bus? risau itu jer..

L said...

waaa. tak pernah merasa kot..=) naik bas 2 tingkat. tak takut ker,. huu

jom tambah ilmu.=)
sambungan ...
http://lolz-l.blogspot.com/2012/03/babi-puncanya.html

m.u.l.a.n said...

yus: tqs yus..

*

kakzakie: tqs kak zakie..

*

kakcik: insyA satu hari kita akan jumpa ya..

*

kak anie: hehe, insyA nanti kita bikin bloggers gathering lagi ya..

*

pendragon: tq tq..

*

madiha: memang budak2 ni suka sangat naik bas..

*

mohkembara: ada projek mega ni.. heheh..

*

kak kasih: duduk hotel & rumah adik kat botanic, klang..

*

lyafrina: takpe nanti ada peluang sampai kl tu nanti..

*

ayoh wang: tengkiyu

*

whitecappucinno: tqs a lot..

*

queenie: gitu lah kira2 nya.. insyA..

*

zar: tak kesampaian... uhuuu..

*

mr clive: yezzaaaaaa...

*

greenjade: kalo pi weekend gitu lah.. hehe..

*

kak hani: bas akan singgah 2 tempat utk buang etc.. hahaha.. so kena bajet masa utk semua tu..

*

L: before this naik bas 1 tingkat je.. tapi ok kot..