Sunday, February 12, 2012

YABEDAAAA BEDUUUUUU...!!!

Yipiii yipppiiii yey yeeeyyy...!!! Finally dapat keluar dari Kerteh.. Dapat pi KL after lebih sebulan tak ke kotaraya.. Hehehe.. Nak jugak cuci mata, cuci otak.. Nak la tengok KLCC tu OK lagi ke tak.. Takut2 la depa cat kaler lain pulak.. How can I not know about that kan..!! Hahahaa..


Tetiba ada camera kat tangan.. Tetiba jugak tangan meng-klik2 foto..


Dari mana nak ke mana pon tak ingat dah.. But I like this shot.. Sape kata Malaysia tak cantik..???


Ohhooo.. Membalas perasaan dendam terdahulu @ IKEA..


Cannot tahan one.. Nak belajar buat, so MALAS one..


Ni lagi takleh tahan.. Beli sekotak terus.. Masuk kereta terus ngap..!!


Sape boleh tahan tengok cekelats cenggini kan..


Another tempat melepaskan dendam @ DE'TEMPLER, TAMAN MELATI.. Chinese Halal Food.. Crispy Glass Chicken..


Stir-Fry Beef Tak Ingat Nama Menu..


Asparagus with Garlic.. 


My feveret.. Dumplingssss...


Suasana dalam restoran itu..


Lama jugak tak join KIDS SCUBA (ADULTS jugak) Pool Session @ MAYBANK TRAINING CENTRE, BANGI.. (Every Saturday 9am - 1pm)


Zharif's Underwater Photography Session (Scuba Ranger Specialty)


Abang NEMO..


Also Art Session.. Lukis Banner KIDS SCUBA, nak taruk kat KIDS SCUBA SHOP, PUTRA HEIGHTS..


Seksi oooiiii Mermaid tu.. Hahhaaa... 


Finally Marsha dapat lesen PADI SEAL DIVER.. Lesen scuba diving untuk kanak2 Ribena..

25 comments:

Mr.Clive said...

hohoho...ni pi KL trus balas dendam ngan betol2 ni...heeee
makanan tu semua nampak sedap sedap semua...yummylicious! :D

kasihredha said...

datang KL yek? masih di KL atau dah balik kerteh?

Fabulous Me said...

TUH DIA!!!! Lagi zalim. Lame2 x p. Skali dia balas dendam hah hambekkk! Syiokkkkk... Sodap!

Fabulous Me said...

Syiok dive. If ade mse nk p amik gak dgn hubby. Sis mulan sure dah otai ni kan dive?

mamasita said...

Tahniah Marsha!
Geramlah you..asyik tunjuk makanan yang yang meleleh air liuk jer..huhu

Cat Cat said...

Whoop whoop... Amoi kecik-kecik sulah dapat lesen diver... gua caya wei... Syabas Amoi Nemo...

MULAN said...

mr clive: yezzaaa... semestinya begitu..!! hahaaa...

MULAN said...

kak kasih: dah balik kerteh.. ahad kan dah bukak opis & sekolah.. sob sob sooobbb...

MULAN said...

fab me: nak buat camna.. dendam terpendam siang & malam... hahaaa... tahap lebih dari zalim ni..

nak amik lesen nyelam? amik la.. best..!!

my lesen diving separuh masuk muzium, separuh lagi mungkin akan diving jgk nanti.. hahahaa...

MULAN said...

mamasita: tq (on behalf of marsha)..

kalo bab makan, takleh sorok2.. sebab the very delicious one.. hahaaa...

MULAN said...

cat cat: they all kan, itu bapak & anak2 memang hantu air.. also suka scuba diving.. i ikot jaga barang je.. hahaa.. nak dive lagi dah malas...

hani@debumelukut said...

Kesian kat akak ni...terpaksa telan air liur laaa............sampai hati Mulan letak foto yg menggoda perut akak gitu sekali.

pB said...

kita yang dok Puchong ni , dah berjaman kat sampai Ikea .....

cik cek said...

Kita yang dok somban ni pun dah lama tak jejak ke KL...IKEA pun dah lama tak singgah...waaaa...sedapnya menu makan2....teringin lak tetiba..nak p amatla malasnya...

MULAN said...

kak hani: hehe.. maap sis.. ni sessi membalas dendam ni..

MULAN said...

pb: kami dok luar kotaraya.. kalo sampai kotaraya, rasa semua nak diterjahnya..

MULAN said...

cik cek: alaaa... dekat nya seremban dgn kl tu..

~ yus ~ said...

wah akak. Seronok nampak. Semua yus terliur tengok kecuali Tarta Mork Choklad tu....

Entah ekk, yus bukan penggemar coklat, jamah sikit ok le, makan banyak tak suka...huhu

MULAN said...

yus: takpe, sat lagi mesti yus tergila2 kan cekelats pulak.. hehehee...

Joy said...

bertahun x pg ikea!! sayur Asparagus with Garlic..sedap...mkn kunyah2 je

lemongrass said...

Hahahaha...memang balas dendam mcm I bila balik Msia aje!

So Shy Lady said...

wah btul2 blas dmdam nmpaknya ;D. ssl pun slalu mkn2 kt tmn mlati...biasa cari nasi dgg, maklomlah tkk kg hehehe

MULAN said...

joy: selalu cari barang.. pastu terus ngap.. hehehe..

MULAN said...

lemongrass: oh yesss... balas dendam mana yg sempat..

MULAN said...

shy lady: mai la makan nasi dagang kat kerteh.. sedaaappp..