Wednesday, February 22, 2012

WORRY-WORRY WEDNESDAY...!!!

Received via email, FB updates & ada baca kat BLOG HAPPY IRFA.. Scary...!!! Manusia yang malas & takde otak punya cara hidup sekarang ni..


TAKE CARE MY FRIENDS...!!! Moh kita bayar online je la sekarang ni.. Semua transaction bikin online je.. Desperate betol manusia yang malas sekarang ni..!! Depa attack ramai warga emas jugak + pukau.. My tokwan sedara antara mangsanya.. Depa follow dari Tabung Haji.. Cisss, rasa nak sekeh hidup2 je.. 

27 comments:

penDragon said...

Betul tu Mulan, kita bayar online je. Bahaya skrg mcm2 boleh jadi. Kesian kt tok wan sedara you...

whitecappuccino said...

sungguh menakutkan..akak memang guna internet banking gak..

kasihredha said...

tokwan tak apa2 ke?
ishhh truk betulkan.

Queenie said...

betul tu Mulan..
gila punya org tu..

online jer..

Ayu said...

Aduhai bahayanya kehidupan zaman la ni.. Kena hati2 & doa mohon perlindungan Allah selalu. Thanx for sharing! :)

zino said...

saya dah lama guna online..

m.u.l.a.n said...

pendragon: kami pon dah lama bayar online sbb susah nak ke bank etc.. tapi lately ni menjadi2 kes ni..

m.u.l.a.n said...

whitecappucinno: kawan2 kat sini ramai pi bank bayar itu ini.. risau tengoknya..

m.u.l.a.n said...

kak kasih: tokwan kena pukau gitu..

m.u.l.a.n said...

queenie: dah bertahun kami bayar online tapi orang tua2 ni yg anak2 jauh2, semua kena pi sendiri2 kan..

Fabulous Me said...

Nauzubillah..

Thx for sharing

m.u.l.a.n said...

ayu: today pulak ada kes anak tetak emak sampai mati.. lagi gila punya hal..

m.u.l.a.n said...

abah zino: kesian kat depa yg kena bayar sendiri & pi bank sendiri2 keluar duit tu kan..

m.u.l.a.n said...

fab me: scary world kan...

faiz fakhirin said...

wohoho...tu kna beware..kdg pegawai bank pn xleh caya..kot2 dia informer skali...bersangka jahat jika bawak duit puluhan ribu..

Mr.Clive said...

haih...mcm mcm dugaan skrang ni kan kak...kalau online pun byk juge dugaan dier... haih....

MOH KEMBARA said...

Salam Yong, sekeh sampai mati!

LYAfrina said...

dunia skarang mcm2 kan.. semua dh x selamat....

LYAfrina said...

amat menakutkan..sekarang nak buat ap2 kena berhati-hati

~ yus ~ said...

aduh kak, memng scary lah...huhuhu

m.u.l.a.n said...

faiz: tu la.. ada jgk dengar citer org bank pon komplot.. isshhh, camna la tu..

m.u.l.a.n said...

mr clive: betol.. online pon kena godam jugak.. cerdik2 malas betol org sekarang ni..

m.u.l.a.n said...

mohkembara: moh kita..!!! samapi lunyai2 kita sekeh.. hehehe..

m.u.l.a.n said...

lyafrina: tu la.. takut kan.. macam2 sekarang ni org jahat buat..

m.u.l.a.n said...

yus: memang seram nak masuk bank sekarang ni...

Irfa said...

mmg menakutkan :(
kita susah payah nak dapat duit dia senang2 je nak rompak.nauzubillah

m.u.l.a.n said...

irfa: betol sangat.. rezeki ada merata2 kalo usaha & rajin.. jahat la diorang ni..