Monday, February 13, 2012

LAYAN BUNGA HAPUS NESTAPA

Sungguh mendukacitakan... Takpa takpa.. Ada ubi ada bas.. Hahhaa... No good one lah Cik Mulan.. Stay cool lah..!! So bila hati dah ter-robeks, hati ini suka tengok bunga2 je lah.. Sambil senyom kambings sorang2 diri.. I like...!!! Tapi I tak busuk macam kambings tau..!!!!


(KOREA AUG 2000 - JUNE 2001)
Keje2 scan & save foto lama2 belum selesai.. Weather cantik Alhamdulillah so stroller tu bogel aje lah takde cover atas kepala atau cover utk angin/hujan..


Alhamdulillah, merasa jugak MUSIM BUNGA untuk pertama kalinya dalam hidup.. Sungguh tak caya masa tengok munga2 jadi kaler putihs semua..


Pastu kaler kunings pulak.. Terbeliak biji mata tengok semua ni..


Subhanallah.. Cantik betol bunga2 yg baru berkembangs tu..


Sampai jugak kami ke EVERLAND...


Kononnya Theme Park terbesar di dunia..?? Kena double triple check.. Tak kisah la..


Pi Holland July 2011 tak dapat tengok Tulips.. Tapi Alhamdulillah dah tengok kat sini..


Macam bunga2 mainan je sebab kaler dia solid betol..


My brother & cousin ada datang utk habiskan cuti semester.. So tatkala itu kami ada jurufoto.. Ahaks..


Sesaja gatal nak posing..


Woaahh.. Ini background saya sudah jatuh cinta.. Munga2 celah batu2.. Drizzling sikit so pasang aje lah plastic cover tu, memang khas datang dgn stroller ni..


Nak amik dekat tak reti.. Japanese Garden sangat lah cantik nya..


Cuaca sejok, tanam apa pon semua subur InsyA...


Masa underweight ni OK la nak naik Panda ni.. Kalo sekarang ni, bengkok habis lah kaki Panda tu..


So bubbye EVERLAND.. Tak tau bila sampai lagi... 
Oh hello...!! Bila la badan nak jadi cenggitu balik eekk..???

(FOTO : GOOGLE)
Cenggini lah rasanya kalo hati dirobek2... Duka nestapa tidak terkata.. Nak meraung2 rasanya.. Takpa Cik Mulan... Takpa.. Buat2 bersabaq naaaa.. 
Please, please.. Can someone cheer me up...

21 comments:

mummyseri said...

kakkkkk mulan..best best bunge semua cantek kite suke,lagi best kalo dpat snap sendiri ;)..ni pon best juge cuci mate kat sini..
agak2 kalo cam kite ni nak juga naik panda tu boleh ker?..

Joy said...

jgn sedih2..fuhhh.. cikmulan kita masa ni..sgt langsing..jom kita berlari-larian :)

aNIe said...

Mulan...munga2 celah batu tu cantik...

Memula tgk gambar tadi dah perasan...kurusnya Mulan masa ni...tgk ayat last...hehehe... ada jugak tercatit tentang badan tu ye...hehehe

hani@debumelukut said...

i cannot promise to stop your tears but I can cry with you...

kakcik said...

Cantiknya bunga2an itu.

Kakcik tak tahu apa yang terjadi, namun kakcik harap luka itu segera terubat nanti.

kak ina kl said...

memang suka dengan bunga..bila tenguk gambar ni memang cantik sungguh..
mesti kenangan yang takleh kamu lupakan

So Shy Lady said...

jgn lah mraung. g tngok youtube kump boboi nak?

wow wow smua pics tu esp yg ada bnga clah batu ;D

Fabulous Me said...

Uik burok bebenau ropa meraung tuh ;p

Untong laaa ade org tuh naik panda. :p

kasihredha said...

jgn le meraung camgitu...bughuk benar ghupe nye...cuba meraung sambil control ayu gitu...hihi
walaupun hati dirobek2..jgn meraung dik mulan, keep smiling aje,,biar yg merobek tu pelek keheran2an gitu.

arrhhh kali ini biar akak pula meraung...menangis teresak2 bila melihat bunga2 yg cantik jelita itu...

pssttt..mulan kurus le waktu tu :)

MULAN said...

mummyseri: terpegun masa tengok bunga2 yg byk2 tu.. memang cantik..

MULAN said...

joy: adoi.. nak nya badan camtu semula.. ok jom lari..!!!!

MULAN said...

kak anie: betol.. mmg cantik bunga celah batu tu.. hahaha... badan dalam kenangan..

MULAN said...

kak hani: thaaaannnnkkk you sis..!!

MULAN said...

kakcik: bunga2 semua cantik kan.. alhamdulillah dah ok.. tqs kakcik..

MULAN said...

kak ina: rasa nak hangkots je semua bunga2 tu... kenangan abadi..

MULAN said...

shy lady: hahahaa.. mesti gelak tengok boboi tu.. lain dr yang lain bunga celah batu tu kan..

MULAN said...

fab me: nak nak koyak mulut meraung tu.. hahahaa... besst tau naik panda..

MULAN said...

kak kasih: hehehe.. badan dalam memori.. dah habis sessi meraung2 tu.. betol sis, kita gelak2 & smiling2 je.. bior la camna hati terobeks pon..

Ros said...

Salam Mulan,

Amboi cantiknya permandangan kat Korea ni....banyak sungguh bunganya...berwarna warni...

MULAN said...

ros: memang cantik kan.. kalerful..

whitecappuccino said...

cantiknya bunga celah batu tu!!