Sunday, January 29, 2012

AUTUMN IN MY HEART... OSO OSEYO..!!!

Sambung keje2 men-SCAN foto2 lama nak simpan dalam hard disc..
Ni pun first time merasa musim luruh, AUTUMN gitu katanya.. Subhanallah cantiknya.. Itu-lah kuasa Yang Maha Esa beri hambanya peluang menikmati keindahan sedemikian.. Dedaunan bertukar color2.. 


Yeah, sewa coach lagi weekend yang lain2.. Kami ke CHUNGCHEONG-DO (CHUNGCHEONG PROVINCE).. Satu daripada 8 wilayah (province) di Korea Selatan..


Tak lain tak bukan untuk menikmati keindahan bumi Ilahi ini.. Antara tempat yang femes & cantik di Korea Selatan ni.. 


Pastu kalo takde trip Cik Kiah naik coach ramai2, kami 3 beranak buat hal kami.. Jalan2 redah bumi asing ni.. Bila lagi nak grab peluang ni kan.. Tak tau bila sampai lagi nanti..


Memang tak puas tengok dedaunan banyak2 kaler tu..


Zharif ni kami kendong walo ke mana2 pon.. Alhamdulillah budak baik ni jarang2 sangat buat hal.. Kalo lapar je dia teriak..!!!


Sampai jugak kami ke SEOUL LAND.. Theme Park ala2 Disneyland jugak, versi Korea tapi yang ni kecik sikit, walopon besar.. Ada yang lagi besar..


Pusing2 & jalan2 je.. Takde la nak naik ride banyak2 tu sebab ada baby ni.. Hubby pon takmo.. Sebab target nak pi tempat lagi besor.. 


Agaknya dia kesian sebab mak anak takleh ikot naik kot.. Hehhee..


Dah nak senja.. Posing sebelum balik.. Geram tengok view kat belakang tu..


Kalo tak jalan jauh, ronda2 bandar je lah..!!! Jalan mana2 pon best time ni sebab cantik dedaun kat pokok2 tu.. Subhanallah..!!

18 comments:

kasihredha said...

zharif baby lagi time ni ye...comeyy je :)

comeynya dedaun yg berguguran itu

aNIe said...

Mulan...masa autumm... warna daun begitu menarik...cantik sgt kan...Subhanallah...

Anonymous said...

Puan,
Menakjubkn!!!Sangat sangat bertuah,dpt mengelilingi benua.

wawa

wahida said...

jelesssssssssssnyaaaaaaaaaaaaaa!!!

Ila said...

bestnya dapat gi korea.tp memang cantikkan

cik cek said...

Cantiknyaaaaa......

Nieza said...

saya pun suka view masa autumn...cantik sgt:)

Papa Mifz said...

Cantek sungguh pemandangan yer kak,bertuah akak mcm2 tompek dah pergi yer

MULAN said...

kasihreda: kami pi seoul masa zharif 3 bulan.. terpegun tengok dedaun ber-kaler2 tu..

MULAN said...

kak anie: subhanallah.. memang cantik daun berbagai kaler tu..

MULAN said...

wawa: alhamdulillah... trip ni ikut suami keje..

MULAN said...

wahida: insyA nnti awak pon sampai sana.. ni ikut hubby pi keje.. tumpang 2 kaki 2 tangan..

MULAN said...

ila: alhamdulillah.. memang seronok tengok tempat orang.. memang cantik subhanallah..

MULAN said...

cik cek: memang cantik ciptaan Ilahi..

MULAN said...

nieza: masa suami kata musim autumn cantik, saya kata biasa je kot.. hehee, bila tengok sendiri baru tau memang cantik..

MULAN said...

papamifz: alhamdulillah. insyA nanti papamifz sampai sana jgk..

Ayu said...

Bila tengok gambar2 ni, & katanya gambar diambil tahun 2000, macam tak percaya pulak. Rasa macam recent lagi tahun 2000, tapi bila tenung gambar, dah macam zaman lain kan.. :) Apa2pun, gambar cantik.. Tak pernah jejak Korea lagi.

MULAN said...

ayu: kejap je masa berlalu kan.. zharif masa tu baru few months old, now dah nak grade 6..