Sunday, January 1, 2012

HOME SWEET (SAKIT) HOME.. HAPPY 2012 EVERYBODY..!!!

SALAM SEMUA YANG SENTIASA DI-INGATI..
Di mana jua anda berada kini..
HOME SWEET HOME finally.. 
Bermusafir kami 15 hari..
Tetapi boring datang kembali..
Bila saja daerah ini dimasuki..
Camna pon, terpaksa harungi..
Demi suami yang dikasihi..
Juga anak2 yang disayangi..
Also rakan2 yang mengingati..
Moga 2012 menghiburkan hati..
Juga memberi kekuatan diri..
Meneruskan hidup di Kerteh ini..

22 comments:

gedek! said...

selamat tahon baru!

Tahon ni vacation kat benua mana pulak..?

(Homer tu my idola, tahu! haha!)

Anonymous said...

Puan
Slmt myambut 2012.Adik sangat bertuah mndapat suami n anak2 bercuti bersama2.Sentiasa happy2 sokmo.Shukram

wawa

kasihredha said...

selamat thn baru mulan
15 hari bermusafir ke mana?
tak sabar mnunggu n3 berikutnya :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

selamt tahun baru

penDragon said...

Happy New Year Mulan!!! Begitulah setiap kali rasanya bilamana kembali semula meneruskan kehidupan di kerteh (teruknya ayat ni...x reti nk buat ayat ni jadi lebih puitis!). Semoga tabah mengharunginya...

MULAN said...

gedek: homer tu pengubat duka kan..

penuh tabung jalan2 dulu baru boleh plan.. hehee...

MULAN said...

wawa: tq tq.. selamat tahun 2012 jgk..

MULAN said...

kasihreda: tengah ngemas rumah etc.. kena settle umah dulu.. hehee... happy 2012 sis..!!

MULAN said...

lydia: happy 2012 to u too..!!

MULAN said...

pendragon: adoi.. tak tau la ngapa gundah gelana bila balik kerteh ni..? padahal byk jgk kebaikan duduk sini.. hehee... me so noti..

MasZuber said...

happy new year kak mulan!!!!!

:-)

moga tahun ini lebih baik dari yang lepas! :-)

zarin said...

salam mulan
happy new year to u n family
uish bercuti ke mana pulak tu ye?
anyway, i pun dah lama tk ke kerteh..if not buleh jumpa u kan ;-)

~ yus ~ said...

Kak Kerteh boring ke kak?

Apa pun happy new year ya kak. Meh jalan2 BP pulak...hehe

MULAN said...

maszuber: tq tq... same wishes from me..!!

MULAN said...

zarin: mintak la hubby u meeting kat kerteh ni.. kesian i sunyi2...

MULAN said...

yus: dah ajak pi johor cuti aritu tapi boss i nak ke tempat lain lak.. yus dah sampai rumah kami kan.. hehee, tengok je la keliling camna..

Wan Sharif said...

May the new leap year brings Allah's pleasure and rahmat to you and yours...

Tie said...

Waaa...... Tie tak boleh tahan part kat Amsterdam tu.. memang teringin sangat nak ke sana... Tumpang seronoks!!!

zino said...

salam tahun baru.. seronok tengok kisah ronda ronda tu hehe

MULAN said...

ayah wan: tq tq.. same wishes to u too..

MULAN said...

kak tie: insyA... nanti kak tie sampai sana jgk.. amin..

MULAN said...

zino: ronda2 abah pon seronok kami baca..