Saturday, December 24, 2011

LEPAK, LELAP, LEMAK, LEMBAP, LESU, LETER, LELAH


LEPAK : ikot hubby nak abiskan cuti...
LELAP : dia pi diving, kita sleeping...
LEMAK : makan & makan je...
LEMBAP : Wifi ni haaa...!!!! tensen...
LESU : tetiba kena FLU...
LETER : bila budak2 gaduh sama sendiri...
LELAH : bila tak dapat signal Wifi...

30 comments:

cik cek said...

he he..lepak...lelap...lemak...lembap...lesu...leter...leleh...sumenya betul belaka...:)

MOH KEMBARA said...

Salam Yong,

Longlai dengornyer!
Let's jumpppp!

kasihredha said...

hihihi...banyak benar L nya...

Papa Mifz said...

Tak dpt diving snorkeling pun jadila,hehe

Dalila Hamid said...

bestnya dpt cuti.... tpi kenapa tidur lak?... rugi la...

~ yus ~ said...

semua "L" ya kak?..

hehe, lepak ikut hubby abiskan cuti dalam masa yang sama seronok juga kan kak..:)

penDragon said...

hahahaha...Mulannnn...sama ler kita niiiii...!!

So Shy Lady said...

hehe sabar je la ye! diving kt mn plak tu? gambar plisss

Joy said...

banyak sungguh huruf L situ ;)

Acik Erna said...

mulan..deretan L yang acik suka..he he

gedek! said...

LEBUR : duit, bila balik bercuti dari europe... (kalau myself la...)

haha!

wahida said...

bestnya habiskan cuti, saya ni cuti awal2 dah habis...huhu....

mummyseri said...

hehe kak..kalo saye suke gune L for lempang..huhu mcm best je sebut buat tak pon..:) bile time gerammm je ..

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

lepas ni LELOH pulak bila budak2 dah sekolah balik... tapi LEGA sebab dah tak dgr dorang gaduh sesama sendiri... hehe..

Nieza said...

amboi byknya L tu...haha harap lepas ni lega la bila dah tenang tu:)

MULAN said...

cikcek: hehee.. mengembang dah ni..

MULAN said...

mohkembara: dah berat.. cannot jump one.. hahaa...

MULAN said...

kasihreda: buntu.. buntu... heheh... L je yg datang..

MULAN said...

papamifz: sama la kita..

MULAN said...

dalila: sebab tu je yg boleh buat.. hehe... tidooorr...

MULAN said...

yus: ikot je la orang dah bawak kan... sambil kembangkan diri.. hehee...

MULAN said...

pendragon: moh hi 5 kita..

MULAN said...

soshylady: sshhh... rahsia... kita tak diving pon, tolong kemas barang je.. hehee..

MULAN said...

joy: heheee... asah vocabs yg makin lupus di ingatan..

MULAN said...

acik erna: otak dah buntu.. L je yg datang..

MULAN said...

gedek: mana boleh gitu... simpan dulu baru belanja.. takde la lebur.. hehe...

MULAN said...

wahida: ni pon banyak cuti carry forward lagi..

MULAN said...

mummyseri: oohh mesti dah tu.. kalo gaduh ni, memang rasa gitu je..

MULAN said...

madiha: betol tu.. dok umah cuti, depa gaduh je..

MULAN said...

nieza: lega pon ya, mak nya pulak jadi boring bila sunyi semua kat sekolah.. hahaa..