Saturday, October 15, 2011

HAPPY 5TH ANNIVERSARY.. MOH CELEBRATE JUBLI BESI..

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA..
Terboring pagi Jumaat semalam, kids kat rumah kawan2 untuk sleepover & hubby ke Laut China Selatan untuk menyelam... Teman pon surf citer2 lama kat blog ni.. Baru perasan yang 15 Oktober, genap lah 5 tahun teman mem-blog..


WHY BLOGGING..??
~ Melepasi waktu2 boring sewaktu menetap di Vietnam dulu..
~ Menyahut seruan LOLLIES untuk membina BLOG sendiri.. 
~ Membaca kisah hidup & pengalaman bloggers yang lain..
~ Menjejak resipi2 yang berbagai tatkala di bumi asing..
~ Melayan gambar2 makanan yang hebat di blog rakan2..
~ Mencari petua2 dll kalau tak dapat call mak..
~ Meluahkan perasaan sebab tiada yang memahaminya..
~ Menulis rintihan hati tatkala jiwa berduka..
~ Mengarang pengalaman sendiri walaupun tak sehebat mana..
~ Mengabadikan memori perjalanan hidup kami..
~ Menyambung & mengeratkan silaturrahim sesama manusia..
~ Memohon MAAF sentiasa di atas kesilapan diri ini dengan semua..

15 comments:

kasihredha said...

tahniah2
dah lima tahun .
Sebenarnya bagusnya...kita mencatat semua dlm blog supaya tak lupa...sebagai diari juga :)

Acik Erna said...

Tahniah..MULAN..dan tak sangka..acik pun sama..tarikh mula menulis blog pada 15hb.oktober jugak..tapi tahun 2009.baru 2 tahun

aNIe said...

Selamat Ulang Tahun Blog yang 5 Mulan... semoga terus menulis... dari blog lah kita berkenalkan Mulan...semoga silaturahim yg kita bina akan kekal selamanya...

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum Yong Mulan,

Happy 5th Anniversary of blogging! Semoga berterusan lagi dan lagi dan lagi...

penDragon said...

Happy anniversary utk blog Mulan, Peace, Love & Harmony...

zino said...

semuga terus berkarya....selamat ulang tahun ke lima blog..

MULAN said...

kasihreda: mcm diary kita kan..

MULAN said...

acik erna: oh ya ke.. buleh celebrate sama2... saya ni blogging ada pasang surut.. kadang rajin kadang malas.. tapi tetap nak mem-blog.. hehee..

MULAN said...

kak anie: tqs tqs... kak anie antara 10 bloggers terawal saya kenal... moga ukhwah kita kekal selamanya..

MULAN said...

mohkembara: syukran syukran.. ni ada high low tide.. ikot rajin/malas... hahaaaa.... tapi suka bukak blog & blogwalking..

MULAN said...

pendragon: tq tq....

MULAN said...

zino: tq tq... abah zino pon antara bloggers terawal saya kenal..

Nieza said...

tahniah Mulan...happy blogging yer...teruskan menulis..:)

MULAN said...

nieza: tqs nieza... harapnya sentiasa rajin.. hehee...

mummyseri said...

Tahniah kak mulan..
mengenali akak walau di alam maya je tapi sangat terhibur n best.. smoga ukhuwah antara kite berkekalan hendaknya ..