Wednesday, September 28, 2011

BLOGGERS GATHERING, MODEM GERING

Bloggers Gathering Raya hari Isnin lepas tapi disebabkan Modem terkena kejotan petir & terbakar petang Isnin tu, makanya teman sangat murka sebab tak dapat update dengan rajinnya..


Bloggers yang sudi memakmurkan rumah teman hari tu... AINT SUPER WOMAN (FA ATIP), SILVER SARINA, MAKLANG (RIBBON EMBROIDERY), CHEF HANIELIZA, PEN DRAGON & SI MULANG..


Bahan2 Mee Kari.. Ikot suka hati je.. Ikot mana sempat & dapat je... Hehehee..


PUDING RAJA yang bersahaja... Ceri tarak, Jala Emas tarak, prunes pon tarak.. Lupa lak nak beli..


Mee Kari yang tidak berseri langsongs... Santan tarak, kedai lambat bukak tetapi tetapi tetamu sudah sampai, maka teman guna santan kotak je... Ngeh ngeh...


Risoles, Brownies, Carrot Cake & Rendang... Gembira tak terkata sebab ada jugak rakan taulan yang berhari raya bersama di rumah teman.. Walopon hidangan & layanan tidak seberapa...


Makan sambil potpet2 dari jam 9am hingga 2pm memang sangat2 menyeronokkan.... Habis makan sessi lonjor2 kaki depan TV..

26 comments:

E-na Lovely Kitchen said...

seronoknya beraya lepak2 gitu...

Ila said...

seronoknya dapat jumpa kawan2 blogger ek

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

patutlah tak sempat carik santan.... majlis start pagi rupanya yer.. hehe.. sedap2 juadah...

penDragon said...

tq Mulan sudi jemput....I tell you, mmg superb!!! seronok jugak dpt jumpa rakan2 blogger yg lain. selama ni jadi silence reader blog dorang je...

kasihredha said...

ada Pendragon dan kak hanieliza...chef terkenal tu...bestnya. Menu juga menarik terutama puding raja tu :))

Acik Erna said...

Mulan..apasal muka mula dan Fa tu disorok.bagi la kita kenal..he he

MOH KEMBARA said...

Salam Yong Mulan,

Bape kilo naik ni?
Memang Yong ni terer memasak. Oklah tu dah jumpa geng2 blogger Ganu tu!

aNIe said...

Hahahaha...MUlan...mula2 akak nak gelak dulu...

Ari tu kat FB sorang je muka kena sengat tebuan...bila masuk blog dah jadi dua orang...

Wajah muka matahari tu tak menahan...adoiyai...

Apa2 pun bergathering ni memang best...

zailamohamad said...

salam perkenalan..

wah, dapat jumpa kak hanieliza in person;)

MULAN said...

ena: memang seronok setelah lama sunyi keseorangan... mai la join..

MULAN said...

ila: memang seronok sbb lama tak jumpa..

MULAN said...

madiha: tu laa kesian sbb kedai bukak lambat.. pasar jauh sangat..

MULAN said...

pendragon: tqs sbb sudi datang utk memakmurkan rumah yg sunyi sepi ni.. maap atas segala kekurangan.. seronok sbb semua datang..

MULAN said...

kasihreda: seronok tau... mai la datang sini nnti kami bikin gathering lagi.. makanan tu biasa2 je lah.. heheh..

MULAN said...

acik erna: kami pemalu orangnya.. hahaha... segan laaaa...

MULAN said...

mohkembara: huwa hahahaaa... maleh nak ukor berat.. buat sakit mata je nanti... tengah ada selera ni, moh kita makan tapi kena berpada2 la.. hahhaaa....

bloggers ni duduk ganu tapi semua bukan orang ganu.. takde sorang pon berdarah ganu.. sleng je ganu... hehehee...

MULAN said...

kak anie: memang best sbb lama tak jumpa ramai2... hahahaaa.. makan byk sampai lebam muka kena gigit tebuan...

tu keje fa-atip amik gambor tak pakai tudung... kena sarong la tudung sunflower... ngeh ngeh..

MULAN said...

zaila: tqs sbb sudi singgah... salam perkenalan juga... chef tu duduk sini, selalu jumpa.. ni pon kena tarik sbb dia selalu busy...

NAJWA said...

ooo sampai ati x jemput pun najwa...open ouse ek...wat la kt kl lak...lilir ayak liuq

MULAN said...

najwa: nak wat kat kl camna kita takde umah kat sana... hehehe... mai la sini nnti kami masak2...

FaAtip said...

TEMAN SUKA BENOR DENGAN SUNFLOWER TU!! ekekeke

MULAN said...

fa atip: sunflower baru berkembang aritu...!!! huwa hahaaa...

Neeza Shahril said...

nak fengsan tengok mee kari ituuuu.... sedapnya terasa sampai ke tulang.. walaupun tak rasa pun lagi.. :D

hani@debumelukut said...

ini geng2 yg terror masak ni...

MULAN said...

neeza: isshh... ropa je meliorkan.. neeza masak mesti lagi sedap tu...

MULAN said...

kak hani: saya terer makan je.. and terer potpet.. hahahaa...