Monday, July 4, 2011

WONDERFUL & WORTHY WEEKEND

Lepas anta anak2 pi sekolah, sampai rumah pukul 9pg, lepak2 tengok TV atas katil.. Sedar2 bangun tengok jam pukul 11pg.. Kus semangat..!!! Haper ni..??

FOTO-GOOGLE tau..
*
Rasanya ini gara2 sessi massage 3 jam dengan KAK ZARAH semalam.. Badan ni dah stiff sejak beberapa minggu dulu.. Dok gilir drive pi KL every weekend sejak awal JUN.. Bangun je tadi, rasa fresh & lega ya amat sangat.. Alhamdulillah..


Sibukkan diri @ KIDS SCUBA Booth, PWTC weekend baru ni.. Posing kejap dgn Rose & Zizie..


Uncle Adrian, Zharif & Hanna.. 

FOTO-FARIS AZIZ
Marsha & frens - Opening Ceremony.. Kids Scuba baru launch PADI Seal (kids) programme.. Sebelum ni KIDS SCUBA bikin programme Scuba Rangers (SSI) je.. PADI & SSI adalah 2 badan berlesen yg lain, tapi sama je activity diving nya..

FOTO-FARIS AZIZ
Ohh ni dia Dato Timbalan Menteri Pelancungan.. Gila lama speech dia.. Budak2 ni dah tergolek2 atas lantai belakang stage..!! Teman rasa nak tergolek2 sama sebab panjang bebenor ucapan resmi nya..

FOTO-FARIS AZIZ
The kids with Uncle Adrian (PADI Seal Instructor), Colin Melrose (PADI Manager/Instructor-Asia Pacific) & Tuan Syed (Instructor & Educator-Kids Scuba Malaysia)

FOTO-FARIS AZIZ
Marsha & Colin..


Hubby dapat toy baru idaman nya.. CANON G12.. Ini boleh masuk air punya.. Guna housing nya lah.. MURAH..!! Time MIDE (Malaysia International Dive Expo) ni, banyak barang2 diving & sedara-mara nya, depa lelong murah2.. Tu yang sesak kat PWTC weekend lepas tu.. Oso ada Property Fair kat Dewan lain..


Yang lain ku tak pedoli.. Yang best nya teman dapat borong satu bag DARK CHOCOALATE...!!! Fuuuhhh, berkotak2 teman borong.. Ada TIRAMISU ALMOND, ada ESPRESSO Chocs with Coffee Bean inside.. Maap tak dapat nak kongsi, kedekot sikit.. Susah ooii nak cari kat Kerteh ni.. Hahhaaa...


Habis.. Habis... Sharks dah nak pupus dah.. 

28 comments:

pB said...

akakkkkkkkk


boring nyerrrrrrrrrrrrr

Joy said...

my wiken lak sgt la memenat kan..
so hr ni lemau satu bdn..plus bz je

penDragon said...

I selalu x tahan kalau kena massage...nak2 kalau ditekan2 tempat sakit tu...heeeee...I suka massage yg jenis lembut2 je! hahaha...kalau benda yg susah nk dpt kt kerteh ni mmg kedekut sikit kan....

en_me said...

dah lama x makan sharkfin tewwww.. uhuhu

silversarina said...

Kat Kemaman pun payah nak jumpa coklat tu ..hihi ..


bestnay anak2 kecil tu dah pandai diving .. way to go kids ..

Queenie said...

massage mmg best!
3 jam? wow!
syoknya...sure sampai terlelap tuh!
hek3

Wan Sharif said...

sedapnya kena urut sambil makan those dark chocolate.. alahai..

Acik Erna said...

coklaaat..kedekutnya MULAN..he he..sedap tu.
leganya dapat massage badan kan..dah belasan tahun tak buat dah tak jumpa yang sesuai..masa dok tanjung karang sebualn sekali.

an15 said...

dah lama x g MIDE. dulu hubby siap jaga booth ng member2 dia :)

zino said...

rajin drive ke KL...

Nieza said...

best tu dapat manjakan diri dgn massage tu..:)

hani@debumelukut said...

Jerung pupus? tak lah, ni ada terconggok kat depan laptop ni..

zarin said...

bestnya massage, bestnya scuba diving tuh..and paling best is coklat ituuuu

Tie said...

Oo... teringin nak berurut. Tapi Tie takut. Kang sakit terpekik terlolong, pastu kena marah abg lagik... aderk!

Err.. ada ke orang urut tak sakit???

MULAN said...

pb: boring ke citer ni...? hahaa toksah baca la.. pb boring ya.. pi lompat tinggi2 kat opis tu..

MULAN said...

joy: laa kesian nya u.. rest ya..

MULAN said...

pendragon: kalo selalu tak best massage ni.. kena buat masa badan betol2 stiff, hahhaa baru lah ada umphh..

MULAN said...

enme: kita pon lama tak makan sharks fin soup..

MULAN said...

kak rina: biorkan depa ber-aktiviti.. drp dok depan tv main games.. hehee..

MULAN said...

queenie: tak sempat nak lelap sbb sakit ya amat..

MULAN said...

ayah wan: ada tersedak kalo makan sambil massage..

MULAN said...

acik erna: haahahaa... kalo cekelat memang saya kedekot banyak... tu la, kalo jumpa tkg urut yg sesuai, mmg best kan..

MULAN said...

anis: mide ni mmg time divers semua busy kat situ kan.. busy kat booth & busy shopping/window shopping.. hehhee...

MULAN said...

zino: wiken ni lepak kerteh pulak.. penat jugak sebenarnya..

MULAN said...

nieza: terpaksa sbb urat belikat semua dah ketat.. hehe..

MULAN said...

kak hani: jerung depan mata boleh kira, jerung dalam laut yg dah nak abis.. ya kot depa buat survey..

MULAN said...

zarin: semua best kan.. pastu tergolek penat... hahaha..

MULAN said...

kak tie: best tau massage ni kak tie.. best sangat2... hahaha... biasa lah masa awal2 tu ada jugak tertendang akak urut tu.. huwa hahahaa...