Sunday, June 26, 2011

WEEKEND YANG AMAT PADAT..

FRIDAY (Brunch)
Pi PAK KOPITIAM @ AMPANG lagi... Pastu Hubby pi potong rambots kat Kedai MAMAK fav dia, nearby je..


BIBIM GUKSU.. 


BEEF STEW..


HOTTEOK.. Macam Roti Canai dengan Caramel + Nuts filling..


Pastu pi IKEA.. Borong Doorgifts & Lucky Draw Gifts untuk Ex-Schoolmates GATHERING..


Terpaksa ke BERJAYA TIMES SQUARE lepas IKEA... Hubby dah ter-mention ke kids, nak pi ARCHERY..!! Layan la..


SABTU (after breakfast).. 
Marsha's first Scuba Lesson with Uncle Adrian @ MAYBANK ACADEMY, BANGI.. Tapi halfway sebab Marsha ada problem equalizing the ears.. Takpe, no hurry.. Continue next session nanti..


SABTU - 12 pm
Off to Bentong/Janda Baik from MAYBANK BANGI.. First time ronda2 area ni.. Cantik sebab banyak hutan2 yang masih hijau..


"WE WERE HERE.."


Plan asal nak adakan GATHERING di sini tapi fully booked...
(ps - Owner Resort ni classmate gue..)


View from the Resort... Sejok mata memandang..


Patut la banyak Family Day & Team Building buat kat sini, macam2 depa offer..


Atas bukit rupanya... Dengar cerita, banyak onak & duri untuk Si Owner nak bukak Resort ni.. Alhamdulillah tercapai jua akhirnya.. Tumpang bangga.. Beliau memang anak tempatan JANDA BAIK..

(FOTO-GOOGLE)

Ex-Schoolmates GATHERING @ SELESA HILLHOMES RESORT.. 
2days 1 night stay, but we had to cabut after Dinner sebab Sundays kan sudah kelija/sekolah in Terengganu...

20 comments:

penDragon said...

baca & tgk pun boleh rasa penat...mmg packed sungguh!!

Sizuka said...

mulan,

Iman tak suka bibim guksu. iman ordered that, ingatkan noodles mcm meehoon and panas, rupanya noodles sejuk. terus dia takmau makan. mak dia pun tak makan :D

Acik Erna said...

MULAN..memang letih..esoknya pulak dah sekolah/kerja.

gedek! said...

kalau uncle patah habes pinggang...!

aNIe said...

Mulan...padat...penat tapi puashati dan enjoy kan?

Nieza said...

bestnyer...mkn tu pun sedapx2:)

Wan Sharif said...

Time with family and friends.. priceless!! tapi dah kena balik Gganu . ;((

kpah k-poh said...

ehhh..ngapa tak ajak kpah pun..hmmm..lupa lah pulak..tak sama sekolah..Kwn2 kpah buat gathering kat KL pun tak dpt nak join...jauh tu..kpah duk Penang. Satu lagi..makanan yg kat dlm pic tu..semua tak pernah makan...hmmm..

FaAtip said...

ayoyo, pigi IKEA tarak kasi tau ooo...I nak kirim barang tawwww...huhuhu

wahida said...

bulan 5 lepas my ofis ada buat teambuilding kat Cerengin Hills tu...mmg best kat situ...
pernah buat n3 pasal teambuilding kat situ..

kak, scuba lesson tu mahal tak, archery tu masuk kena bayar berapa ye kak..minat sgt nak pegi archery tu...

harap boleh jawab soalan saya...

MULAN said...

pendragon: memang penat jugak tapi seronok..

MULAN said...

sizuka: kami suka.. mula2 macam nak suruh zharif order lain but he nak jugak.. alhamdulillah sedap..

MULAN said...

acik erna: alhamdulillah semua ok... seronok sangat..

MULAN said...

gedek: balik rumah rehat cukup2...

MULAN said...

kak anie: memang puas hati sangat2 kak anie.. kalo seronok tu, hilang penat..

MULAN said...

nieza: memang semua sedap2..

MULAN said...

ayah wan: nak wat guane... kalo tganu weekend sat & sun lagi best..

MULAN said...

kak pah: insyA satu hari kita akan jumpa... kita pi makan2 ya..

MULAN said...

fa: oohh ya ka... soli maaa... nx time i'll buzz kalo pi ikea hokey..

MULAN said...

wahida: kami pon baru tau lepas dia masuk paper/tv..