Wednesday, June 29, 2011

PACKING & ON THE ROAD LAGI...!!!


Breakfast pagi tadi.. Sementelaah mengemaskini dapor, rumah, mengemas baju dan bagai2 lagi.. Jom kosongkan petisejok.. Gobek2 cari leftovers.. Jumpa sebekas Mee Goreng Mamak.. Kemarin dinner punya.. Heheh.. Sikit je so OK la untok perot sorang ni..

FOTO-GOOGLE
*
Beginilah ropa teman hari ni... Mengemas lagi.. Will be on the road again..


PWTC 1-3 July 2011
Anak2 ada program di situ..
Moh kita tengok apa yang ada kat situ...
Teman..??? Nak cari food yg sedap2 je.. 

21 comments:

zarin said...

wahhh! bestnya...i masih belum tengok tempat blajar dive tu

Queenie said...

Assalamualaikum Mulan....

FaAtip said...

fuhhhhhhh!!!you make me ddddeborrrr!! I thot mee mamak my encem hubby yang hari tu! hahahaa...

MULAN said...

zarin: u kat kl senang.. pi je bila2 free on saturday..

MULAN said...

queenie: salam to u too... tqs for dropping by...

MULAN said...

fa: takkan le teman nak simpan.. yang tu dah lahap sekali harong je.. teman nunggu miker goreng lagi la ni...

Tie said...

Alaaa......

Kita nak itot!!!

Acik Erna said...

MULAN..anak2 ada xtvt..mak pun ada sama..tak boring nya kan..

MOH KEMBARA said...
This comment has been removed by the author.
GreenJade said...

sis ni masak ape pun nmpk menggiur & menghairahkan selera..

oo wiken kat kl la ek...enjoy yr wiken wit famili sis :)

MOH KEMBARA said...

Salam Yong, terer-terer baiki menu semalam, nampak lagi sedap apa!

RaFFLeSiA MeRaH said...

SALAM KENAL DAN SALAM ZIARAH....KALAU UTK DIRI KITA, X KISAH APE YG ADE, BALUN AJER LA KAN...NAK TANYER, YG ATAS MEE TU BUAH HIJAU2 TU BUAH APE EKK...ADA MASA SINGGAH2 LA DI BLOG KITA PULAK, BOLEH TGK KAIN PASANG DISANE...TQ...

gedek! said...

Kemas kasi bersih!

Nanti kat MIDE pon kasi bersih!

wahida said...

saya baru bukak website yg akak bg hari tu...nak tanya, dia terus ajar dive ke atau swim dulu..sbb anak2 saya tak reti swim..huhu....

MULAN said...

kak tie: jom jommm...

MULAN said...

acik erna: tumpang sekaki... hehehe..

MULAN said...

greenjade: isshh... saja je close up foto tu.. kasi meggiorkan.. hehehe.. padahal mee goreng sempoi je..

MULAN said...

mohkembara: mesti kena terer baiki, hahhaa... sbb takmo pigi tong sampah..

MULAN said...

rafflesia merah: yg hijo tu, buah ziton yg dijeruk... byk jual kat supermarket.. ala2 lada jeruk kita tu je..

MULAN said...

gedek: kat pwtc tu takleh le kasi bersih.. sengkek gue...

MULAN said...

wahida: tak reti berenang takpe, tapi kalo tau berenang tu kira advantage la.. janji depa paham camna nak handle equipment & control badan dlm air.. tapi budak2 ni kalo dah suka, kejap je belajo nya..