Thursday, June 16, 2011

KUALA LUMPUR ~ HERE I COME....

Tepi semua.... Tepi semua.... Rimau MALAYA bawak kereta... Malam tadi (Rabu) kami gerak..


Sila berhemah di jalan raya.. Sebelom Rimau ini jadi paparazzi...!!! Hantar gambar aksi bahaya ke JPJ... Hehehe... 


Hubby ada meeting kat sini hari ni (Khamis), esok Jumaat anak ada apppointment kat spital belakang tu.. Sabtu malam ada WEDDING lagi..!! Ponteng Khamis, Ahad cuti free sehari... Wallaaaa 4 days weekend...  Yey yey yey...
*
Setengah tahon tak pi SOGO, jengah kejap pagi tadi sebab dekat jugak.. Kids demam/batuk.. So takleh pi tempat besor2.. Nanti mak budak yang pening sbb depa dok rengek2.. Ni pon sbb nak cari barang budak2 yg dah sendat ketat & gift utk apak budak... Mak budak tumpang sekaki sikit je.. Tapi sebelom tu kena isi perot dulu... Lama tak jamah semua ni..


GRILLED HERBAL MUSSELS.. (ingat2 lopa namanya)


FRIED MUSHROOM (cecah dia yg sedap tu..)


SEAFOOD CHOWDER SOUP..


GRILLED CHEESE SANDWICH... very cheezy...


BROWNIES + ICE CREAM.. Mak budak gila tengok ni..


Kat sini kami melantak...
*
Balik tertonggeng penat, sampai bilik pukul 4.. Golek sat naaa... Tunggu hubby balik keje nanti baru keluar semula... Entah petang ni atau malam siap keje nya... Bila penat ni, mau rasa lepak kat bilik je..

24 comments:

penDragon said...

wah wah wah....sakan nyopping ye...xpelah 15th anniversary kena treat spesel2 sket...lama dh x terjah Manhattan fish market...suka makan grilled salmon kt situ

Acik Erna said...

Tiba tiba rasa lapar pulak dah..

Sizuka said...

mulan!! jom gi pak kopitiam :D

Ila said...

ila ni nama je dok kl tapi jarangggg sgt gi kl..sejak kawen tak pernah jejak gi...huhuhu

gedek! said...

kamu selalu long distance...!

Tell me... milage kereta dah tertera berapa...?

hani@debumelukut said...

maaaaaakan aje keje dia..

en_me said...

ingatkan tertonggeng tunggu hubby balek.. ahaha, larikks

FaAtip said...

amboi, makan tak hengat donia ye...banyak uric acid tuuuuuuu.....

Nieza said...

sedapnya!...sungguh menyelerakan:)

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum Yong, nanti jgn lupa timbang berat badan tu naa...

KAMATO said...

huh... menyelerakan...makan selagi boleh

MULAN said...

pendragon: suka sbb ikan2 & kenkawan nya... kendori kawin kan byk daging.. takooott..

MULAN said...

acik erna: jooommmm makan sama..

MULAN said...

sizuka: my marsha ni badan makin semangat.. nak grab hari keje utk cari baju dia jap.. kalo weekend nnti sure sesak soping mall.. nx time i'll buzz u ya..

MULAN said...

ila: kami pon kalo ada hal pi KL.. meh la datang kerteh..

MULAN said...

gedek: 3 tahon = 135,000km... ok tak?

MULAN said...

kak hani: molot saya besor.. hehehe... meh la join..

MULAN said...

enme: penat... dah terkena virus flu anak2 ni..

MULAN said...

fa: i tak dengar laa... apa dia? apa dia..?? acid citric ka?

MULAN said...

nieza: mmg berselera esp bila anak2 ni tak sihat..

MULAN said...

mohkembara: ooowwhh... dah sorok dah.. takmo tengok.. takmo kawan dia lagi..

MULAN said...

kamato: bila tekak ni sakit pon, dah takde selera makan kan... so kalo tengah ada selera tu, pulun je selagi buleh..

zino said...

yg bawa kereta tu ada lesen tak tu hehe

MULAN said...

zino: lesen semestinya ada.. bagi yg layak saja..