Tuesday, June 14, 2011

HOOORAAAAYYY.... CUTI LAGI... KUDOS TERENGGANU...!!!

Walo tak dapat cuti 2 hari sebab menang SUKMA & Piala FA, dapat cuti sehari AHAD depan pon dah best  sangat dah.. 

(FOTO - GOOGLE/TEGANUKU.BLOGSPOT)

Sape lagi nak kasi cuti free kan... Kalo tak MB tersohor Terengganu, Dato Mat Said ini.. TQs Dato MB.. 

(FOTO - GOOGLE/TEGANUKU.BLOGSPOT)

Well done to all...!! Main lagi komer elok2, menang banyak2 & kita coti lagi...
*
11 JUNE 2011, SABTU, 8 MALAM
DUCHESS PLACE, JALAN AMPANG
(NEXT TO BANGUNAN PERKESO)


Banyak bebenor foto2 wedding baru2 ni.. Teman amik awal2 je, sebab lepas tu busy.. Ni dalam main hall.. Masing2 tengah gabra sebab uncle teman, Tuan Askar itu  telah bising2.. Lambat katanya...


Ni meja panjang utama..


Tu pelamin dalam main hall...


Sesape lambat atau nak selesa dengan anak2, kita makan kat GARDEN ok..  Cuma keciwa sebab takde depa taruk skrin TV.. Paneh jugoks malam tu.. Tapi kami kat luor dapat makan awal dari orang kat dalam.. Best best...!! Ada SUP KAMBING MINESTRONE tau.. Teman makan dengan lahapnya... Kolestrol duduk diam2 tau...


Setting meja makan.. Ada cekelat & cupcakes untuk doorgift.. Semua dapat sama, baik dalam hall or kat garden...


Masing2 dah kekenyangan agaknya.. Seronok ramai2... Apa2 pon saya suka tempat ni sebab main building dia macam rumah.. Tingkat atas senang nak lepak kalo ada baby, jugak yang utama sebab senang nak solat sebab banyak bilik2 & bilik air... Sape sampai awal boleh solat dengan senangnya kat tingkat atas tu.. Sewa satu hari macam sewa rumah & dewan kawin..


Ni gambor Jumaat malam... Seronok sebab ramai aunty/uncle, sepupu sepapat dll berkompol... Bukan senang tau nak kompol camni..


Hehehe, anugerah Pekerja paling dedikasi.. Hubby & cousin berusaha gigih dengan papan tanda tunjok arah rumah pengantin untuk Jumaat malam tu.. Tapi kan, jalan kat Putrajaya memang la rumit.. Ramai yang sesat & sampai lambat.. Tapi kami tetap melayan hingga ke lewat malam...

14 comments:

penDragon said...

hoye....cuti!!!! bagus gak datuk MB bagi cuti hari ahad, bolehlah ke KL weekend ni. Best la tgk foto wedding tu...pelamin, hiasan, meja, kerusi....semua...semua cantik...

HappyIrfa said...

tahniah buat Ganu.wlpun negeriku Klate kalah tapi takpe..hidup berjiran mesti muafakat :-)

MulutPayau said...

yeahhhh...cuti!!!!!!...tahniah utk ganu ...(biarpun klate kalah..huhuhu)..Tapi kita dah cuti awal2 lagi....

Wan Sharif said...

Baru kabbor Dato Mat Said nak kena.. dia doh bagi cuti ;))
Interesting info on the sewa tempat kahwin di Jalan Ampang tu..
lebih kurang 10km dari rumah Ayoh Wang ajer tu...

Ila said...

takpelah,cuti sehari pun dah kira ok kan

wahida said...

congrate terengganu!!

MULAN said...

pendragon: hooraayyy kan.. coti lagi.. kita tengok2 je sebab zaman kita dah lepas kan... hehheee..

MULAN said...

happyirfa: hehee... happy tumpang cuti sekaki...

MULAN said...

mulutpayau: memang patut dua2 negeri kena cuti sebab semua penyokong penat pi kl utk support.. habis masa & duit depa...

MULAN said...

ayoh wang: ohh dekat ke? suka sebab senang solat.. kira nya family friendly la tempat ni..

MULAN said...

ila: betol tu.. dapat sehari pon alhamdulillah..

MULAN said...

wahida: bagi pihak kerajaan negeri... tq tq tq...

gedek! said...

geram nya tengok piala tuuuuuuu.....

Hado!

MULAN said...

gedek: geram pesal.... tahon depan amik laa... hehehee..