Tuesday, June 28, 2011

BLOGGERS GATHERING & GOSSIPPING AGAIN.. YEEHAAAA..!!!

 Sunday night, Kak Rina (BLOG SILVERSARINA) sms.. Ajak jumpa Neeza (BLOG A SLICE OF BLEDHO) kat Kuantan.. Neeza balik cuti dari Saudi Arabia..


Berborak bagai nak rak.. Nasib suami Neeza takde.. Anak2 dia pon macam pelik je, awat la pompuan2 ni borak & gelak, borak & gelak... Gumbira sebab lama tak jumpa tu..


Pastu sessi memborong JUBAH dari Arab.. Cantik2 semuanya... Geram..!! Amik jugak masing2..


2pm drive balik Kemaman.. Kena amik anak2 abis sekolah.. Before that melantak soru @ OTAK2 & SATA CHE WAN dulu... Yumm yummm... 


Citer kelakar.. Dari rumah Neeza, kami dah terbabas masuk lane pi Kolumpo instead of to Kuala Terengganu... Borak gelak dalam kereta punya pasal... Heheheee... Siap reverse kete kat highway tu, amik balik lane to Kuala Terengganu laa... Pastu kami sambung gelak lagi...!!!

25 comments:

penDragon said...

santek la jubah2 dr arab tu...xpe2 gelak tu terapi...bagi muda sentiasa...hati senang...buang semua yg stress2 tu jauh2....

silversarina said...

a great outing and chatting and eating and 'sesating' indeed ..hahahaha ...jom kita buat lagi ...

silversarina said...

OOOoo..komer pun pakai spek besau jugak .. hehehe.

Joy said...

jalan tu mmg agak mengelirukan la...kami pun pernah terkeliru..reverse balik :)

FaAtip said...

ekekekeee...dari pakai spek besau baiklah teman menyorok belakang Meyyah...heheheheee

Jubah yang FAling lawa ialah jubah warna hitam tuh!! heheee

~ yus ~ said...

cam mana lah boleh salah masuk lane tu kak..hehe

seronok nampaknya gathering tu ya..:)

wahida said...

ni mmg namanya gelak tak ingat ni...hehe..

cantiknya jubah2 tu...

Papa Mifz said...

wow best yer jumpa kwn2 blogger yg lain...

aNIe said...

Mulan...seronok tu... borak2 dan makan2 dengan kawan2 blog...

pB said...

pB pun dah lama tak jumpa Neeza



nanti tlg sms no contact dia , boleh??

MULAN said...

pendragon: yezzaaa... amat betol.. nnti sessi kita pulak satu hari nanti..

MULAN said...

kak rina: hahahaa... sampai malam pon gelak lagi sorang2... spek mahal tu tau..

MULAN said...

joy: signboard nun di belakang.. simpang nun di depan.. kena reverse tengok signboard... hahaha...

MULAN said...

fa: spek teman glemer gitu... ya lah, ya lah... miker punya jubah paling lawo..

MULAN said...

yus: tak perasan signboard dah terlepas... tau je la flyover2 tu, bikin confuse kan..

MULAN said...

wahida: tu laa... gelak2 sampai terbabas... mmg cantik jubah2 tu.. banyak lagi tau..

MULAN said...

papa mifz: memang seronok kalo lama tak jumpa..

MULAN said...

kak anie: kalo jumpa je mesti gelak.. macam2 citer pelik2... sama la macam kita jumpa dolu2 kan..

MULAN said...

pb: neeza ada area selangor je tu.. pi lah jumpa.. nnti kita sms no neeza ya..

gedek! said...

gelak membawa padah

hani@debumelukut said...

tumpang happy jugak. eh lawa la jubah tu...berkenan yg putih tu.

MULAN said...

gedek: pandai uncle sorang ni... tapi kalo lepas kl best jugak kan..

MULAN said...

kak hani: jubah tu dah ada pemilik.. nasib takde yg berebot tarik rambot.. hehee..

GreenJade said...

hehe seb sedar awai..idak kalu mau terus smpai kl hehehe

MULAN said...

greenjade: tu lah dia.. bila terlepas simpang, baru tanya.. ni pi kl or kemaman..?? kena reverse la dulu.. hahaha..