Thursday, May 12, 2011

SERVES YOU RIGHT... PADAN MUKA...

Gatal yang teramat gatal... 
Padan lah dengan muka nya... 
Takde kerja, cari kerja...

 

Toksah la gigit jari yang kemetot,
toksah lah gigit kuku yang memang kontot itu...


Konon nak tukar semua PASSWORD
kat BLOG, FB, HOTMAIL etc....
Dah reset semua, bila sign in ada yang tak lepas.. 
Dah tak ingat mana yang dah buat, mana yang belom...

15 comments:

Joy said...

huhuhuh..parah if mcm ni...

dangarumbia said...

Ekekekeke....

Tak pe, nanti bila ditanya, tulis je lupa, hibihi.. lepas tu ia akan tanya soalan2 atau tulis je email.

FaAtip said...

memang aje yang gateiii taww...hehehee

Tie said...

Eh...
Eh....

Kita dah komen dulu, hilang la pulak!

Ni mesti blogspot punya kerja.

Sabor je laa...

Dah okay ke ? Tang password tu ??

zino said...

elok la tu hehe

PINATBATE said...

KWANG..KWANG..KWANG...!!
tapi sekarang dah back tu normal kann...

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum Yong Mulan, aiseh, dah nOK ke skrang? Akak kalau nak tukau password, kena tulih atas kertas, takut lupa!

Zareda Norman said...

dah oke ke semuanya.. jangan sedih sedih ok

MULAN said...

kak tie: yooo... ilang abis komen dolu2...

MULAN said...

zino: nyesal puloks tukor2...

MULAN said...

pinatbate: seriau darah tunggu lama2 ni... hehehee...

MULAN said...

mohkembara: nak tukor utk semua la konon.. password yg sama... pastu tak ingat mana yg dah buat, mana yg belom... huwaaa... siap ada kena tendang lagi... kena reset bagai...

MULAN said...

zar: alhamdulillah dah ok semuanya... heheeee...

DrSinga said...

dah try
'Niat enson mata kaji semar ngiseng'??

MULAN said...

drsinga: abis semua keluar... nasib lappy ni takde molot... mau kita dimaki nya sbb asyik kena maki.. huwa hahaa... silap sendiri..