Thursday, May 26, 2011

BLOGGERS GATHERING & DE-STRESSING SESSION..

Makan2 & melepaskan perasaan masing2.. 


Wallaa... Food Fiesta... POTLUCK...


THANX for your time :~ 
KAK LIZA (CHEF HANIELIZA)
TEACHER FA (AINTSUPERWOMAN).. 


Cenderahati dari CHEF HANIELIZA...


Chef datang nak makan,
Walo busy, tetap nak jumpa kawan,
Tapi HP tak lepas tangan,
Sebab banyak sangat panggilan..


Bertemu & makan di pantai ini,
Juga melepaskan perasaan di hati...


Gelak ketawa, borak tak henti,
Kadang sepi bak perahu tertambat di jeti..


Petang hari melantak lagi,
Habis la program bakar kalori,
Jamuan Farewell rakan di sini,
Moga ukhuwah kekal abadi...
*
Kawan datang, kawan pergi,
SAMPAI BILA AKU DI SINI....???

14 comments:

FaAtip said...

elok2 I pakai ceromen mater itam, ditukornya dengan ceromen kartun tu..heheheheeee. Sabbborr je le! :D

en_me said...

ammvoiii meriahnyerr uoolss.. ehehe

zarin said...

wow! bestnya food spread tu...nak jugak ;-)

Tie said...

Waaa.... terliur tengok fruit tart tu..

aNIe said...

Amboi!! Berseronok sakan 4 sekawan ni.... makanan pun sedap2 tu...

Nieza said...

seronoknya jumpa kak liza tu....mkn pun best-best..:)

Neeza Shahril said...

sangat lapar tengok gambar2 makanan tu... kena pulak dengan hari stress neeza ;)

MULAN said...

fa: ok ok..... lepas ni tak taruk apa2 dah... huwa hahaaa.... takde tapis2 lagi tau... jeng jeng..

MULAN said...

enme: memeriahkan hati yg lara...

MULAN said...

zarin: nnti dtg lagi, kita bikin another gedering...

MULAN said...

kak tie: mmg sedap.. hasil tangan student chef hanieliza la tu...

MULAN said...

kak anie: berkumpul badan & berkumpul citer suka duka... hehehe...

MULAN said...

nieza: time kak liza free je, kami tarik la dia..

MULAN said...

neeza: loorr stress ke..?? jgn la gitu, kalo dekat mmg kami tarik neeza jgk... ini de-stress session sgt bagus..