Saturday, April 30, 2011

SAYONARA MALAYSIA... HAPPY HOLIDAYS...

ENJOY YOUR VACATION EVERYONE...
TO BE CONTINUED.. AFTER THE BREAK...

Hot Air Balloon

Kami dah terbang dah ni dalam mimpi Cik Senah oooiii....

Engineer At Work

Mr Z kena kerja.. ON CALL tapi dia bukan DOCTOR... Jaga kilang kimia sampai Ahad nanti..

Making Laundry

Mrs Z as always, keje 24/7... Sampai terbontang biji mata nak mesin kain..

Tea Party

Kalo budak2 kat rumah, molot asyik nganga je.. Masak & makan... Masak & makan...

Crazy Kids at Sleepover

Kalo dah bosan sangat, meh main sama2 anak beranak.. Orang keliling takdak.. Jerit pon takpe..

Sleepover

Lepak la sepanjang hari.. Takyah mandi pon takpe.. Mandi petang nanti, jimat air.. 

Picnic Basket

Tak pon petang nanti, pi pantai luar pagar tu.. Borak & makan... Borak & makan....

Family in Front of tv

Malam nanti kita tengok TV sampai abis ulang2 siaran.. Tengok semua channel selagi ada..

Wedding Cake

Haaa... Kalo jalan takleh tengok GHOYAL WEDDING... Meh dok depan TV tengok William & Kate kawen.. Tukor2 channel la.. Nanti boring pulaks...
(FOTO ~ SUPERCOLORING.COM)

18 comments:

gedek! said...

Hoi!

Rasa nak print je gambar2 tu...

Uncle pantang tengok lukisan tak kaler! Mula gatal tangan!

Bes bes!

penDragon said...

haha...I rasa mcm baca komik je ni...I tgk royal wedding kt youtube...tv kena conquer dgn my kids tgk kartun x abis2...nasiblah husband kena kerja time cuti ni, pernah kena dulu2 seksa sungguh rasanya...nk jln2 time weekend pun susah!

FaAtip said...

uittt! uittt!

eqbalzack said...

alhamdulillah, dah abes exam...dah boleh jalan2 kat blog kawan2...

MULAN said...

gedek: uncle print & kaler2 je la masa cuti lamani..

MULAN said...

pendragon: takde mood jgk nak jalan2 lately.. rasa best pulak duduk rumah.. macam2 boleh buat..

MULAN said...

fa: hallluuuuuu.. halllluuuuu... are u there yon oooii...????

MULAN said...

eq: moga cemerlang nanti...

MOH KEMBARA said...

Salam Yong Mulan, ni cuti ke tak ni? Akak dok sorang tapi tak rasa nak tengok TV, atau tengok that wedding. Layan internet jer dan tengok movie dr website...

zino said...

kami mengembara dari Kl sampai ke selatan..

Zareda Norman said...

makan makantidur lepak lepak makan makantidurlepak lepak.. hehhe bahagiaaaa

en_me said...

sonoknyer kawen kanns.. ehehe

Neeza Shahril said...

adoilaaa.. hari ni neeza declare hari paling malas dalam minggu ni.. minggu ni je.. sebab hari2 lain banyak lagi yang lebih malas :D

MULAN said...

mohkembara: yooonngggg...!!! teman dok ghumah makan sambil golek2 macam citer hindostan dgn anak2.. hehehe...

MULAN said...

zino: wallaaa... best nya...

MULAN said...

zar: rasa macam vacation yg amat best.. bukan senang nak melepak camni.. hehee...

MULAN said...

enme: moga kekal & hidop aman damai.. tak macam mak nya dolu..

MULAN said...

neeza: rasa seronok gila... sampai hubby balik keje petang ajak kluor pon malas... malas nak bersiap, malas nak melangkah kluor... hehehe..