Thursday, April 21, 2011

JALAN-JALAN DI ATAS JALAN

Ke KL lagi kami petang ni,
Esok Hubby meeting lagi,
Rasa nak rehat tengok TV,
Ayooo.. Barang belum pack lagi..

(FOTO - GOOGLE)
Ni lah ropa muka driver,
Tatkala memandu kat jalanraya,
Sebab geram dengan lain kereta,
Yang bawak, ikut kepala depa je..


Walo kepala pusingnya reda,
Tapi teman beringat kena,
Walo Doktor kata "DONT DRIVE KERETA",
Tapi teman drive kat hiway je..

(FOTO - JOHNNYJET.COM)
Tatkala semalam menunggu Hubby,
Rasa nak ronda2 kat sini,
Sungguh excited, suka hati,
Tapi kepala pusing2 kembali...

(FOTO - GOOGLE)
Huwaaaaa,  ngape lah pening kat mall sini,
Awat masa drive tak rasa camni,
Hhmm... Padanlah muka ku ini,
Duduk lah diam2 menanti Hubby..

13 comments:

kucingorengemok said...

gi makan aiskrim, kat bawah tu ada kedai haagendazs kan... hilang la pening nanti

penDragon said...

samaaaaaaaaaaaaaaa........petang ni pun I nk ke KL jugak, kalau xde apa2 aral ler....

aNIe said...

Alalalal...ciannya...mulut tu besar nganganya...masuk lalat tu...

dangarumbia said...

Kat mana tu? Kita nak singgap jap!

Ila said...

tulah,doktor cakap tak nak ikut...hhehehe

Ila said...

tulah,doktor cakap tak nak ikut...hhehehe

MULAN said...

kgg: hooorrrr... ya jugoks.. tapi sejok aahh dalam tu.. suka pretzel tu lagi..

MULAN said...

pendragon: kita bye2 kat hiway ya..

MULAN said...

kak anie: teriak kuat tu.. frust takleh ronda2 cuci mata dlm mall...

MULAN said...

dangarumbia: meh aahh... ni kat area ampang tapi esok jumaat pi tido umah adik ipar..

MULAN said...

ila: bawoks kete kat hiway ok je... tapi bila masuk mall terus nak pusing mata... frust kan...

Izariza said...

sian kat Mulan .. mmg frust le bila dah dpn mata kan .. get well soon!

MULAN said...

iza: tqs ya... tu aahhh sedih.. cuci mata pon tak leh.. hehe...