Wednesday, April 20, 2011

HOLAAAA KUALA LUMPUR...



Malam tadi,
Sampai sini,
Bangun pagi,
Nampak ini...


Hasrat hati,
Nak ke sana sini,
Tapi kepala ni,
Takut pusing nanti..
*
*
Petang nanti,
Kami kembali,
Kerteh menanti,
Esok petang ke KL lagi..

26 comments:

en_me said...

dtg kl x ping2 me pown.. uhuhu

penDragon said...

jgn diikut hasrat di hati,
tenang2kan fikiran rehatkan diri,
bila sudah sihat kembali,
Mulan ronda lah ke sana sini...

Joy said...

rehat secukupnye dulu pastu baru ronda2 ;)

pB said...

kalau ada power

bling bling sampai kerteh

bling bling sampai KL

kan syokkkk

dangarumbia said...

Masih pusing-pusing lagi?

DrSinga said...

best apa ..
rasa macam atas Star Cruise..
free je..
:)

Pp said...

Dari tingkap mana kah itu?
seperti tinggi jer tempat tidur mu.

Ila said...

bestnyer berjalan-jalan....hehehe

gedek! said...

Pegi -balik - pegi - balik....

Cukop kan rehat tu...

nanti 'pusing'

Nieza said...

bestnyer jln2 tu...:)

MULAN said...

enme: pi kl teman king pi meeting je..

MULAN said...

pendragon: tq tq tq...

MULAN said...

joy: i will.... tqs..

MULAN said...

pb: tu rasa kalo ada iron man punya company bikin baju terbang tu... boleh pinjam..

MULAN said...

dangarumbia: kenkadang je.. kalo aktif tak menentu..

MULAN said...

drsinga: exactly doc...!!! rasa macam atas cruise... but me dont like one like that... hahaaa..

MULAN said...

pp: dari itu bangunan.. tepi2 itu pejabat.. rezeki dapat view itu..

MULAN said...

ila: teman suami bawak kete je.. pastu balik rumah dah..

MULAN said...

gedek: takpe bukan selalu..
kena keluar daerah selalu,
supaya kepala tak jadi buntu..

MULAN said...

nieza: jalan2 dalam kereta.. hehe, pastu balik umah semula..

aNIe said...

Mulan...penatnya....

zarin said...

eh, bila sampai sini?
now dah kat kerteh dah ke?

MULAN said...

kak anie: biasa lah tu... kak anie pon camtu gak kan... kl-melaka-kl..

MULAN said...

zarin: ha ahh.. now kat kerteh dah.. petang nnti ke kl lagi..

~ yus ~ said...

wah akak, pagi ni di KL, esok di Kerteh pas tu KL balik..best tu.

Tapi kalau dah pusing, jgnlah jalan2 ye kak, rehat lebih baik..:)

MULAN said...

yus: rasa nak beli sayap ironman.. hahaha....