Saturday, April 16, 2011

HANTU KE... SERAM OOOIIII....

Semalam balik Kuantan, rumah mak.. Kepala ni masih ngada2, takleh pusing kiri kanan dengan cepat, nanti buat lagi ala2 pusing tsunami tu.. Bior le, malas nak layan sangat..

FOTO - GOOGLE
Kalo balik rumah mak, mesti la capai vacuum & mop.. Badan ni memang takleh duduk diam, walopon pusat graviti badan tak berada dipusat nya... Mak duduk sorang kat rumah dia, takmo duduk dengan kita. Ada aktiviti dia. Selalu cakap dengan budak2 ni, kalo mummy tua, tolong la mana yg patut (sambil doa2).. Harap apa yang baik kita buat, anak2 akan ikut nanti..

FOTO - GOOGLE
Semalam sempat jumpa doktor, sebab nak detail sikit la konon.. Doktor kata kalo nak betol detail, kena pi pakar.. Isshh, malas. Borak2 & dia kasi obat pening, tapi tak pening pon. Dia kasi obat tahan sakit, tapi tak sakit pon. Last dia kasi obat saraf, haaaa yang ni je makan.. Hehehe..

FOTO - GOOGLE
Heheh.. dalam pada tu ada jugak kenkawan ingat kepala ni pusing2 sebab hantu kot.. Wooiitt, tolong aahhh jangan sebot tu.. Gatal pi google gambar hantu, gila oooiiii seram... KLIK SINI..

18 comments:

pB said...

Salam Mulan


may be sebab terlampau letih sebab tu Mulan rasa tak sihat .....

jangan dok paksa diri tu ....

banyak kan rehat , tau .....

DrSam said...

assalamualaikum. bila sistem badan tak normal dan terganggu memang 'haywire' sikit. mungkin juga spt pB cakap penat dan perlu berehat. Jaga diri jaga kesihatan.

an15 said...

tak berani saya nak klik, kang kuar hantu betul takleh tdo lak hehehehe...

an15 said...

tak berani saya nak klik, kang kuar hantu betul takleh tdo lak hehehehe...

penDragon said...

I pon x berani nk klik....

dangarumbia said...

Err... kalau Mulan nak tahu, rumah kita duduk ni ada something.... bukan hantu tapi jin.. Tu yang kita debor... aderk!

zino said...

ada hantu di mana?

gedek! said...

uncle kalau gi rumah mak mesti capai bantal.... ZZzzzzzz....

hehe!

Zareda Norman said...

take care and get well soon ok

gedek! said...

TAMBAHAN :

MULAN: Tengok entry uncle tudey... Hahaha!

http://blogbeginsatforty.blogspot.com/2011/04/april-17-2011.html

MULAN said...

pb: tqs pb.. tak de la keje banyak mana pon.. tak tau la ngape jadi lagu ni..

MULAN said...

drsam: tqs.. rasa macam tak de lah keje teruk sangat.. cannot tahan duduk tak buat apa..

MULAN said...

anis: klik laaa... gambar kecik2 je.. hehehe...

MULAN said...

pendragon: klik & tutup mata.. tengok celah jari..

MULAN said...

dangarumbia: isshh kak tie.. toksah la sebut..

MULAN said...

zino: takmo tau kat mana... saja je depa dok sebut..

MULAN said...

gedek: uncle memang la dengan bantal kat mana2 pon kan..

tqs for the entry... terharu sunggoh ni..

MULAN said...

zar: tqs so much..