Saturday, April 23, 2011

FROM KOREA TO CANADA

Yey yey... Dah sampai rumah.. Baiti Jannati..
*
JUMAAT ~ LUNCH
2ND TRIP ~ PAK KOPITIAM, AMPANG
HALAL KOREAN RESTAURANT


Ala2 Lempeng + Sayur


Kimchi Kobis


Ramen Ropoki


Beef Stew


Chicken Stew (with Gochujang)
*
JUMAAT MALAM
GSC ALAMANDA


Memang budak JUSTIN BIEBER ni popular sunggohs. Asalnya Ontario, Canada eekk... Dengar2 camtu je lagu dia.. Takde minat la sangat konon.. My kiddos ni ajak pi konsert JB... Prrgghh, tak yah... Tak padan dengan kecik.. 
*
Tapi bawak pi tengok movie JB ni.. Owwhh, rasa jugak terharu tengok perjalanan life dia.. Dikelilingi kelorga & kenkawan yang amat prihatin & penyayang semenjak kecil. Dididik dengan penuh kasih sayang & hormat sesama manusia... 
*
Paling suka time video masa dia kecik.. Cute sunggoh.. Mak dia punya la muda eekk.. Separated dengan apaknya masa dia baby lagi rasanya.. Gifted kid.. Sure nyesal apak kandung dia tu...

12 comments:

~ yus ~ said...

semua makanan menyelerakan lah kak...jeles ni tak dapat...huhu

penDragon said...

I x pernah try lagi Korean food ni, mmg teringin sgt2 nk try....dak Justin tu bukan setakat my kids je suka, ah ma mereka pun teramatlah minat kt Justin!

zino said...

nasib baik dah kenyaqng baru tengok gambar2 tu hehe.....

kenapa tak pegi konsert kat stadium merdeka minggu lepas.. katanya penuh sesak.. dengan 17000 peminat.. kebanyakkan nya budak2 muda bawah 25 tahun...

gedek! said...

EH eh... nak cuba la PAK KOPITIAM....

Rate harga dia macam mana? Nampak macam untok orang2 bangsawan, je...?

MULAN said...

yus: takpe... ada masa nanti try la..

MULAN said...

pendragon: kita suka lagu JB dgn Jaden Smith..

MULAN said...

zino: isshh... tak kose nak heret budak2 pi konsert.. bior bawak pi tengok movie je.. heehe..

MULAN said...

gedek: eyyy... kalo bangsawan makan kat otel2 tu la... ni restoran je.. jgn order banyak sbb satu portion mmg amat banyak utk kami..

sya said...

Hish bila agaknya kak sya nak ke Ampang tu.. tak sabo rasanya..

MULAN said...

kak sya: kalo jumaat lunch break lama, kak sya pi la try..

NAJWA said...

oo dtg alamnada ye...tgk movie... leh jumpe..awat x bgtau...

MULAN said...

najwa: ad hoc.. sebab ujan lebat gila petang tu, terus pusing masuk alamanda.. patutnya ke tempat lain...