Tuesday, April 26, 2011

DAH TERLANJOR, KAWIN JE LAH..

Dah semuanya terlanjor, nak wat camna kan.. 


Terlanjor rajin semalam & terlanjor ada deghoyan yang mengkal2 kurang enak dimakan mentah2... Masak bubur deghoyan... Cicah roti.. Ada pulak lebih...


Terlanjor bubur deghoyan semalam lebih... Rebos kacang hijo... Sibuk blog-hop sampai hampir hangos jadi nya.. Hamik ko.. Terlanjor lagi...


Alhamdulillah tak de la terlebih terlanjor hangit & hangos.. Rebus dengan ayor baru...


Semua dah terlanjor... Kita kawin kan semua nya... 
Hamik ni ha semua...
BUBUR KACANG DEGHOYAN untuk petang ini.. 
Sekian, Terima Kasih..

20 comments:

Joy said...

dapat kawin free tak? hahahhaa...

penDragon said...

boleh pulak terlanjurkan kacang hijau tu pastu kawinkan dia dgn durian ekk..!

dangarumbia said...

Amboi.... banyak kali terlanjur tu, ekekeke....

Nanti bila dah terlanjur tak abis, boleh buat eskerim doyan..

~ yus ~ said...

hehe, ingatkan terlanjur apa tadi...:)

hani@debumelukut said...

kawin satu lagi...biji sagu, sedap jugak.

zarin said...

kihkih ingat apa lah yang terlanjur tadi tuh :-DD

Zareda Norman said...

sungguh tak baik keterlanjuran itu...

MULAN said...

joy: free laa... i dengan periok yg hampir hangos tu jadi saksi.. hahaa..

MULAN said...

pendragon: hahaha... tu je partner yg sesuai utk dikawinkan..

MULAN said...

dangarumbia: haaa... ya sunggoh tu kak tie... nanti kita kasi terlanjor lagi...

MULAN said...

yus: kisah penuh terlanjor hari ni..

MULAN said...

kak hani: ohhhhh... tq tq.. next time kalo terlanjor lagi, boleh kawinkan lagi.. takde limit ni.. sah semua nya..

MULAN said...

zarin: hehehee... ingat sape ekk terlanjor itu.. kalo bukak news memang lagi penoh keterlanjoran manusia.. kacang & deghoyan ni terlanjor takpe.. hahahaaa..

MULAN said...

zar: tak baik sebab kacang hijo hampir jadi kacang hitam...

tapi yang baik sebab kenyang perot, suka hati.. bubur deghoyan jadi bubur kacang dehoyan...

jom makan sama...

Ila said...

ila pun baru buat ari tu...tp durian mahal lah sekarang

pB said...

salam


pB suka makan pulut duriannnnnnnnnn

gedek! said...

Wah! Tajok dia macam tajuk sensasi Harian Metro!

MULAN said...

ila: ni deghoyan free... hehe.. rezeki...

MULAN said...

pb: dok cari beras polot tak jumpa2...

MULAN said...

gedek: hahaha... nak cari warwar-tawan tapi tak berkelayakan..