Thursday, March 24, 2011

WHAT'S WRONG WITH ME NI HAAA...

Nyonya Bosan ni, kalau tak jumpa orang, mesti otak dia cari pasal... Semua benda tak kena... Dinner malam tadi tonggang langgang... Nak goreng Spaghetti ala Malaya, takde ciliboh... Nak masak Spaghetti ala David Copperfield, takde whipped cream pulak... Last nya nak buat Hotdog je...


Tapi ter-hangos lah pulak... Ada 6 ketol je roti hotdog ni.. Pastu pakat kikis je la yang terbakor itu.. Takleh makan tau, bahaya... (photo - google)


Patutnya kena packing ni, nak bertolak lepas Subuh la konon, tapi update blog la dulu... Lama tak keluar dari Pantai Timur.. Ingat nak ke KOLOMPO (not Colombo OK)... Pastu macam malas la pulak... Tapi dah lama Nyonya tak keluar jauh ni... Sebelom malatop, baik la keluar kan... Tapi kemalasan jugak ada... Huwaaaaa, actually SAYA RINDU HO CHI MINH, VIETNAM... Segalanya di sana... Kenkawan & makanannya.. Jugak Makcik Nanny Phatima tu....

12 comments:

penDragon said...

I kalau x keluar dr kerteh ni seminggu, serba x kena dibuatnya...eh,kesian roti hotdog tu...hangus!

KakNi (CikNi Ahnie) said...

Meh ler jenjalan kolumpo, mesti tak bohsan punyer...

Sizuka said...

mulan, jalan2 kolumpo tu, singgah la melawati ye :D

pB said...

Salam

jalan2 kolumpo tu , datang ler jenguk Adam lagi

gedek! said...

Betol ke bahaya roti hangos macam tu?

Pakcik suka la... rasa arang...!

Neeza Shahril said...

dah tukar nama ya.. jadi nyonya bosan pulak hehee... roti hangus memang tak elok.. tapi kalau kena sakit perut macam diarheoa, elok gak makan sikit kot.. ;)

MULAN said...

pendragon: memang kena keluar mukim ni, takut nanti malatop.. hehe..

MULAN said...

cikni: ha aahh, memang lama tak jengok kolumpo... windu..

MULAN said...

sizuka: tak sempat laa.. sedey... ingat nak cari pak kopitiam, jugak tak sempat... next time ya..

MULAN said...

pb: insyA ada masa kami pi lagi ya.. nanti mai la singgah sini jugak..

MULAN said...

gedek: tak leh la tang yg hangos tu.. serupa makan arang je.. ada orang makan arang ke? isshh bahaya la..

MULAN said...

neeza: nyonya ini macam power rangers.. suka sangat bertukar nya... hahhaaa...

hangos roti tu.. geram betol.. tapi takde rezeki, nak buat camna kan..