Monday, March 28, 2011

MINGGU YANG AKAN KALUT, JANGAN MINDA KACAU



Dinner last night.. Balik dari grocery shopping.. Kemas semua & penat la pulak.. Senang story, basuh ayam & bakar je.. OK.. Shawarma Chicken masuk oven.. Baba Ghanoush & Hummus pon ada.. Roti Arab takde, kita guna Roti Pita je laa.. Terkenang pulak SABA @ Cyberjaya.. Lama tak makan kat sana.. Barbican pon dah takde stok ni.. Minum ayaq kosong je la..


Shawarma Chicken


Salad Nyonya Malas


Dessert pon sempoi.. Strawberry with Condensed Milk.. 


Projek Nyonya Bosan - Fasa 1 telah selesai..

14 comments:

kayteeze said...

Tie suka makanan macam ni. Simple, dan ada salad! Satu lagi, kita taklah terlalu kekenyangan. Dapat elak dari buncit lagi, hehe...

penDragon said...

masakan arab ke ni...huhu...I like...

aNIe said...

Alamak. Nyonya ari ni makan masakan Arab lah... lepas ni boleh geleklah gelek...hehehe

Salad tu simple tapi nampak sedap...!! Akak suka cherry tomato tu...

en_me said...

sodappnyerr makk.. ehehe

gedek! said...

barbican mahal....

Tak mampu...

mampu tengok je...

zarin said...

i suka mkn mcm gini..simple n yummy
btw, nxt monday n tuesday i'll in awana kijal... kalau sudi boleh jumpa eh ;-)
nanti tinggal msg at my comment box ye! and my no n email pun ada kat one of my blogs tu..hihi kalau sudi la :D

zino said...

menyelerakan hehe

MULAN said...

kak tie: hehee... ni menu malas kak tie..

MULAN said...

pendragon: ha ah... sonang jo.. mcm bbq tu laa..

MULAN said...

kak anie: isshh.. saya bab2 gelek yg sokmo fail.. tu yg tak join aerobic dah.. sekarang semua main gelek2 yg banyak... keras tulang ni.. buruk rupa kalau gelek.. hahaaaa..

MULAN said...

enme: sedap je sbb malas masak..

MULAN said...

gedek: beli kat kedai roncit arab kat ampang tu.. rm2 je sebotol.. kalau satu kotak lagi murah..

MULAN said...

zarin: oohh ya kaa... ok ok.. nnti i email..

MULAN said...

zino: kalau lapar, apa2 yg terhidang pasti menyelerakan.. hehee..