Friday, March 4, 2011

GIVEAWAY EQBAL ZACK

I feel honoured... Dijemput menyertai GA oleh Tuan Empunya Blog yang saya suka baca.. 


Dan dengan ini, untuk pertama kalinya di alam blog, saya menyertai GA..
*******
Maka al-kisahnya, saya dengan rasa sukacitanya ingin men-TAG:-

5 comments:

eqbalzack said...

hehe..tq mulan...terharu ada org suka baca blog eqbalzack. yg biasa2 tu...hehe.

tq so much!

HarizMuqry97 said...

Mulan, saya x paham, apa yang saya kena buat ni.... hahahah....

MULAN said...

eqbal: my pleasure doc..

MULAN said...

harizmuqri: ok camni.. pi blog eqbalzack & baca rules nya.. or click eqbal's name kat my entry tu..

senang sangat.. its fun too..

KakNi (CikNi Ahnie) said...

Mulan; sorry lah macam mana entah saya ter-post dlm komen ni dgn id anak saya, dia lupa nak logout, mak dia pulak lupa nak tengok...