Friday, February 25, 2011

TIMUR KE BARAT

Khamis (semalam) jugak kurang lebih busy nya.. Hantar anak ke sekolah. Pastu balik rumah sambung packing baju.. Pastu pi sekolah lagi tengok performance depa untuk English Week.. Foto leceh nak upload guna lappy Mr Z ni..!! Isshh isshh..


Ni lah ropa empunya blogger semalam..
(Photo - Google)
Dari sekolah terus ke KL.. Amik kids awal sebab Mr Z ada meeting 4pm.. So ini amoi tua amik alih stering sebab nak kasi dia sambung keje dalam kereta.. HP kat tangan je.. Tapi as always memang la ini amoi tua bawak kat highway je.. Tapi semalam bawak sampai hotel sebab itu Mr Z tidor..!! 3 1/2 jam pegang stering.. Penat..



(Photo - dheera.net)
Pagi ni bangun baru segar..!! Nampak Bangunan Tabung Haji luar tingkap..

18 comments:

kucingorengemok said...

bangunan favourite kita! sebab dia rupa macam tabung syiling yang kita beli masa darjah 2, haha

kayteeze said...

Eh eh...!

Terkejut kita tengok Mulan tukar jadi kucing, waakakaka....

an15 said...

darby park ke kak?
teringat zaman dulu antar/amik husband kerja. kalo dia lmbt turun, mau kena tawaf area tu 3-4 kali sebab x mau msuk parking :p

an15 said...

darby park ke kak?
teringat zaman dulu antar/amik husband kerja. kalo dia lmbt turun, mau kena tawaf area tu 3-4 kali sebab x mau msuk parking :p

Fariza Khalid said...
This comment has been removed by the author.
gedek! said...

"amoi tua"

Kah kah kah!

Neeza Shahril said...

sib baik jadi kucing je.. kalau jadi rimau, bahaya tu.. hehee..

KAMATO said...

nampak macam kucing tu tengah marah....

GreenJade said...

tekejut ai..igt betul2 akak amoi betuko jadi meow meow..xpe sis..sesmbil driving sesambil makang angin..dpt pahala beganda2 yu hehe

hope yr energy bouce back yeah..cheers..mwah!!

aNIe said...

Mulan...ada kat KL sekarang ke?

Kita nak pi umah kak Sya...

Selamat Berhujung MInggu...

MULAN said...

kucinggoreng: kita pon ada tabung tu..

MULAN said...

kak tie: bila jd driver kt hiway, camtu la rupa saya.. hehe..

MULAN said...

anis: ha ahh.. situ la port kalau ikut king pi meeting..

MULAN said...

gedek: amoi tua laa.. tak muda dah.. hahaa..

MULAN said...

neeza: cenggitu la kalau pegang stering.. hehe

MULAN said...

kamato: sebab takleh speeding, polis ramai...

MULAN said...

greenjade: tu lah nya.. selagi cukup makan, ada la tenaga.. hehee..

MULAN said...

kak anie: ha ahh, tp byk agenda.. lenkali kita jumpa ya..