Monday, February 28, 2011

TAKDE CITER MENARIK..

Memang takde citer menarik sangat.. Sebab emosi terganggu.. Sensitip sungguh sejak dua tiga menjak ni.. Nak menopos kot.. Kalau dah tertulis camtu, terima je la kan.. 


Baru2 ni banyak jgk dapat order.. Dapat jugak amoi tua ni duit poket.. Boleh rewang2 keliling kampung.. Berpoya2 sikit dengan kawan2.. Hehehe... Kalau dah tak kerja & takde gaji kan, nak belanja sesuka hati kadang rasa bersalah jugak.. Dapat RM10 pon duit kan.. Alhamdulillah.. Ni buat suka2 je kalau ada masa je.. Sebab hal anak2 kena dulu kan.. Takde la business ratus2 or ribu2 pon.. At least, kalau buat pon, kenkawan datang jgk rumah amik kek etc.. Idok le teman dok termenung sorang2 kat rumah.. 


Lama tak makan TACO.. Jumpa TACO seasoning kat Midvalley baru2 ni.. Tapi TACO shell nya takde.. Beli tortillas kat pasaraya.. Tukar2 je kulit tu.. Janji dapat makan.. Dinner malam semalam ni.. Dinner malam ni, tak lepas nak amik gambar.. Bateri camera abis.. Malas nak charge..

17 comments:

an15 said...

terjupe kedai jual Barbican drink tadi, terus teringat ke akak.

take care ye, rest byk2. kalo nak berubah angin, dtg la jalan2 kat Perth :)

zino said...

memang dah ada skill la ni...

MULAN said...

anis: kat hypermarket sini pon dah ada jual.. tak yah pi kedai arab.. hehe.. kita tgk peta ozy pon ingat anis jgk.. bila la blh sampai perth..

MULAN said...

zino: skill utk molot sendiri je.. hehe...

Sharinginfoz said...

tak pernah le pula try benda alah ni

Izariza said...

salam Mulan,
laaa apesal down lagi ke ni .. cheer up please! saya ni pun tengah down juga .. tambah tengok keadaan bonda yang kurand sihat semenjak dua menjak ni, plus kerja yang tak siap2 lagi!

tgk tortilla tu terignat kat member kat nottingham dulu, dia suka buat roti tortilla ni pastu bawak ke school, dapat le saya makan free hehe

kayteeze said...

Err... jangan sedih-sedih... Kita kalau sedih mesti cari benda nak makan.. Pastu bila tengok perut boncit, terus lagi sedih...

MULAN said...

sharing info: ni menu utk org malas.. hehe..

MULAN said...

iza: kalau takde mood, ni menu paling cepat nak buat.. mode tengah malas tahap angkasa ni..

MULAN said...

kak tie: betol tu... tengah lahap makan la ni.. hehee..

gedek! said...

"Amoi tua" lagi..... Kah kah kah!

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

saya folo blog ini kerana tertarik dengan nama mulan yg sdri gunakan itu..

semoga tuan belog ceria2 selalu ya

MULAN said...

gedek: ya la.. mana mungkin makin muda.. kah kah kah..!!

MULAN said...

sahrom: nama saya depan nya mun = moon.. bulan juga moon..

mu + lan = mulan.. hehee...

MOH KEMBARA said...

Salam Yong Mulan, nanti akak tempah biskut, kita tukau dengan cenderahati dari Turki buleh? He he...!

MOH KEMBARA said...

Tapi akak masih ingat akak owe U one cenderahati for your angkat tangan dua-dua tu...itu cenderahati lain gak.

MULAN said...

mohkembara: yong.. kalau diizinkan Tuhan, kecik tapak tangan, sekotak saya holorkan cokelat brownies tu nanti... insyA..

ha aaahh.. hampir lopa dah sebenir palestin tu..