Monday, February 7, 2011

SEREMBAN --> MELAKA

Asalnya lepak KL je dengan mertua & ipar duai..


Vroooommmm.. kami ke Pulai, Seremban.. Rumah adik ipar petang Jumaat..


Part yang wajib.. Jalan-Jalan Cari Makan... Pasar Malam Ampangan..


Lama sungguh tak jumpa Emping Kelapa... Yang ni siap ada jagung, ubi & pisang lagi..!!! Best best..


Kuih Bakar..!! Suka part yang garing tu..
******
SABTU 5 Januari 2011,
Dewan Bistari,
Ayer Keroh, Melaka.


Di Majlis Perkahwinan Munir & Adelina..
Anak KAK ANIE & Anak Saudara KAK SYA..


Dengan Puan Rumah yang semestinya busy..


Dilayan & diteman Kak Sya masa kami tiba antara 10 terawal..Idea bagus ni, jemputan dari jam 10pg hingga 5ptg.. Bermakna, semua boleh plan nak ke mana dulu kalau ada banyak jemputan majlis kawin.. Tapi kami tiba amat awal sebab lepas tu kena vroooommmmm balik Kerteh, Terengganu.. 

13 comments:

MeMHaliD said...

salam..MeM Mulan...tq sudi singgah..nti mai la singgah lagi yer..

Mas said...

salam kunjung balas mulan.....
he..he..bestnya jejalan....

Mas said...

salam kunjung balas mulan.....
he..he..bestnya jejalan....

Aku Cikni Ahnie said...

Mulan, bagus tu berkunjung mengeratkan silaturrahim... pewot pun kenyang dpt mkn kenduri...

en_me said...

ammvoiii sonoknyerr jalann2 kanns.. ehehe

kayteeze said...

Aderk! Tiap kali datang sini, mesti lapor, huhu...

an15 said...

Saya biasa pegi makan ikan 3 rasa kat Ampangan tu, tapi makin lama makin mahal.

MULAN said...

mem halid: oh tqs jugak singgah sini..

MULAN said...

mas: tqs singgah... jalan seronok, tapi balik jalan penat la basuh kain lipat kain.. hehee...

MULAN said...

cikni: seronok... lama tak dengar citer ni.. mana pigi..

MULAN said...

enme: seronok laaa... balik jalan pon seronok dok depan kain bertimbon.. hahaa...

MULAN said...

kak tie: meh la sini, kita makan sama2..

MULAN said...

anis: ohh ya ke.. nx time try la.. ni first time jenjalan kat N9.. sebelum ni main singgah2 isi minyak je..