Thursday, February 17, 2011

MAKAN FREE LAGI...!!

Hari ni ada Doktor Pakar kat klinik sini.. Tapi ada akak berdua tu jemput breakfast kat Kelab.. Makan lagi best kan..!! Jumpa doktor lenkali la..


Hari jadi depa rupanya.. Moga dirahmati dunia akhirat..!!


Terima kasih sebab jemput saya yang tersohor kuat makan ni.. Murah rezeki akak2 selamanya..


Kelab ni dah berwajah baru.. Setelah berdekad2 umornya..


Cantik nya lampu kristal tu.. Ngelip2 di pagi hari.


A pren posing kat lampu ngelip2..


My feveret la.. KOPI O..


Kuih Lapis ni sedap..


Kuih Bakar ni pon marbeles sedap nya.. Especially part yang hangus tu..


Mihun Goreng pon sedap.. 


Birthday Girl mintak.. Saya buat kan.. 


Yumm yumm..


Apam pon sedap..


Nasi Lemak ni marbeles oso... Sedap sangat.. 


Sandwich pon sedap..


Door gift.. Thanx Kak Nor & Kak Lah.. Ada banyak acara lagi.. Nanti sambung kalau sempat..

10 comments:

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

meriah, besday party. mesti seronok gila nih

gedek! said...

Makan Free = OK

Makan angin = OK

Makan rasuah = KO

OK?

CGG said...

cgg nampak kueh bakar..

feveret ever tu!

DrSinga said...

tang garing-garing tepi kueh bakar tu yang best tu!!!
aci tak kalau potong dan ambik tang tepi je ??!!
:)

en_me said...

makan sakannns.. ahaks

MULAN said...

crazybeautiful: oohh bab2 makan memang best lah.. hehe..

MULAN said...

gedek: eyyyy nauzubillah tang rasuah tu.. makan memang OK esp bila free.. ngeh ngeh..

MULAN said...

cgg: ohhhhooo... yg hangus lagi sedap kan..

MULAN said...

drsinga: kalau kenduri rumah mak, rumah nenek, memang buat seposen amik yg hangos.. biar lah kena bebel pon..

tapi ni jamuan orang, terpaksa sopan.. hahaa.. tu pon ramai berebot cari yg hangos.. tak cukup hangus tu..

MULAN said...

enem: nak buat camna, mulut ni dok nganga je sepanjang masa.. pantang orang ajak makan.. hehe..