Wednesday, February 9, 2011

BLOGGERS PICNIC..!!

WANMOMMY called ajak jumpa tepi laut semalam.. Maka picnic lah kita pukul 10pg.. Brunch ni, simpan perut dari subuh hari lagi..!!


Haaah.. Ni jamu 10-20 org atau 4 org..!! So the meriah one..!! 


KUETIAU KUNG FU CHEF HANIELIZA..


Kuetiau nya.. Digoreng asing.. Nama pon chef, rajin sungguh goreng asing2..


Nasi Lemak Kemaman.. Lauk Ayam Goreng & Ikan Tongkol.. My Fav..


KEK KUKUS nun tempahan dari utara..


Ni yang super yummilicious..!! My fav..!! Special gift dari SIS MILAH.. TQs sis..!! Tauke Kek Kukus di atas..


CHEF HANIELIZA busy melayan kami.. Best sebab banyak food, lepas tu tapau time..!!! Yey, tak yah masak..!!


Ops.. Birthday Girl di tengah2 itu.. ME, TEACHER FA & WAN MOMMY..


Di sini lah kami ber-picnic.. Pantai Kemasik (bukan di tepi jalan - Pantai Rekreasi Kemasik).. tapi ini yang ala2 private punya, belakang bukit.. Hanya mereka2 yang tahu je, yang tahu.. Hehe..

15 comments:

Aku Cikni Ahnie said...

amboi, geram nyer tengok blog ni asyik tunjuk gambo makanan jer.... piknik ala tempat secret gitu ye...

kayteeze said...

Seronoknya. Dah lama kita tak berpiknik. Rasa nak join sama je, hehehe...

an15 said...

dah lama tak pegi Kemasik. Dulu2 masa balik kampung kat Kemaman, selalu jugak berenti kat pantai tu.

an15 said...

dah lama tak pegi Kemasik. Dulu2 masa balik kampung kat Kemaman, selalu jugak berenti kat pantai tu.

arep_lockermonth said...

wah!! sedap sedap sume nih@@

MULAN said...

cikni: meh sini makan sama2.. meh la..

MULAN said...

kak tie: kalau dekat kan best kak tie..

MULAN said...

anis: org kemaman ke.. tak balik sini dah ke.. nanti blh jumpa..

MULAN said...

arep: kalau dekat, arep boleh join sama.. jom jom.

Izariza said...

alooooo!!! nasik lemok ikang ayer!!! meleleh air liur weh!! dah lama tak makan nasi lemak lauk ikan! Time balik Kemaman je lah baru boleh merasa! :D

err.. birthday mulan ke? atau sape yang kat tengah tu? maklum le semua duk bergaya dgn spek ribeng warna oreng hehehehe

~ yus ~ said...

amboi kak. Kalaulah boleh join sekali, bestnya. Makanan semua marveles tu..huhu

MULAN said...

iza: nasi lemak ikan tu mmg fav.. kalau ratah je pon boleh habis.. birthday teacher fa tu.. kita nya lambat lagi.. hehe, nak kasi peresen ke.. nak jgk.. haha..

MULAN said...

yus: kalau ada chef hanieliza mmg la mabeles makanan nya.. meh la join..

aNIe said...

Huhuhu...Mulan tak melawa kita pun...huhuhu...

MULAN said...

kak anie: jauh nya nun di sana... kak anie tgh busy nak dapat menantu tu.. lenkali ek.. hehe..