Monday, January 17, 2011

YEY.. CONNECTED AGAIN..

MODEM STATUS (a week ago) : Wireless OK, DSL OK, Internet NO..
So my status jadi macam kat bawah ni lah.!!!



Ggrrr..... Marah sunggoh ni.. I tend to eat a LOT.. When I'm happy, when I'm angry, when I'm sad... Aiyaahh, I eat all the time lah... 


My Mee Ladna (maybe la).. for dinner 3 days ago..
******
Another gathering with bloggers from Kemaman.. WAN MOMMY & AINT SUPER WOMAN..@ PIZZA HUT.. Last week.. on Thursday.. Borak bagai nak rak..


Owwhhh...


Yumm yumm..


Masala Spin Roll.. 


Those hands aahhh... Sibuk nak snap gambar je..

Weather report today.. 17 Jan 2011 Monday..
Raining cats & dogs since 6am.. 
Second wave..?? Hope not..

8 comments:

~ yus ~ said...

mak aii..mee ladna akak tu, sampai dah nak terkeluar2 pinggan ha. Banyak betul lauknya..best tu kalau dapat makan...hehe

Izariza said...

wah nampak sedap!! jom tukar2 ladna heeee .... (mendung begini perut mudah berkeroncong !)

fa*atip said...

phewwwww..sib baik nampak tangan je! heheheehehehe

MULAN said...

yus: kat romah boleh la.. kat luar tak dapat.. hahaaaa..

MULAN said...

iza: isshh.. taruk je byk ayam itik udang sotong dlm tu.. mesti jadi sedap... hehee...

MULAN said...

fa: neks taim i put your face in my blog, u know one day nnti tau... hahaaa... hhmm... tunggu..!!

Neeza Shahril said...

lama tak tengok gambor makanan... sangatlah sedapnya nampak mee ladna, pizza, dan segala macam tu.... oooo.... aint super woman tu kakak itu ye.. ;)

MULAN said...

neeza: makan mmg sedap neeza.. esp dgn yg sekepala..