Monday, January 10, 2011

KUDOS TO HAFIZ + BORING = MAKAN

Weather tak menentu.. Bergilir terang & mendung.. Friends are everywhere but I guess masing2 busy, masih tak dapat nak manage masa, setelah lama cuti sekolah.. Pastu bikin daku termanggu tak tentu arah, sorang2.. Padan muka..!!


Sent the kids to school.. And now at home, makan pagi sorang diri.. A sad start for 2011.. Mana lagi nak pi kat Kerteh ni.. Owwh, that's saki baki dinner malam tadi, Pasta Goreng, had with Espresso, favourite..!! Topped up dengan cheese slice, plus Tabasco..!! Kenyang..!!


Ni malam tadi punya.. Saja tempek..


Last night mesti ramai tengok AJL kan.. Kudos to Hafiz, love the song "Noktah Cinta" esp the video clip. Macam video clip artis Korea.. All pon hebat2 but I guess his vocal, loud & clear, compare to yang lain.. Dunno la criteria yang judges tengok.. Tapi memang suka lagu ni..
****
Photo Hafiz from here...

12 comments:

pB said...

Salam Mulan


hujan hujan ni , makan ubi kayu rebus sedap jugakkkkkk

~ yus ~ said...

tak terkejut hafiz menang vokal sebab vokal dia mmg best...

kakcik said...

Rezeki dia menang buat kali ini. :)

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

Hafiz vokal dia memang perhhh

MULAN said...

pb: jgn citer la ubi rebus tang ujan ni... tak pandang kiri kanan makan..

MULAN said...

yus: betol kan..

MULAN said...

kakcik: betol sangat tu kakcik..

MULAN said...

crazybeaitiful: oh yes..!!! kerinting tu tak tahan.. comey jgk... macam budak kecik..

CikguZue said...

salam ziarah...
nice blog, gambar2 pun cantik...dan makanan tu buat saya kecur!! hehe...

DrSinga said...

kalau tarik panjang2 rambut hafiz tu ...
boleh sedepa tak rasa-rasanya...
:)

MULAN said...

cikgu zue: tqs.. apa2 makanan pon mmg buat pon kecur.. apalagi tgh musim ujan ni.. hehehe.. lapar je..

MULAN said...

dr singa: betol.. curly & comey.. susah nk tgk org laki rambot kinting camtu.. alleycats ada jgk..