Wednesday, January 5, 2011

GATHERING @ PIZZA HUT

Yes..!! New Year get-together @ Pizza Hut.. WAN MOMMY call, terus je OK sebab dah lama boring terperap kat rumah.. Dapat pulak grab untuk seketika, CHEF HANIELIZA yang tersohor tu.. Chef busy edit resipi yang berlambak2 tu tapi dia datang jugak..Yey yey.. Lama tak ber-gossip..


Not that super duper hungry... Order Chocolate Volcano..!! Memang lazat berzat la larva2 chocolate mengalir kat tekak ni.. Ops.. Masala Spin Roll lupa amik gambar..


Yeah.. Chef busy kena lah paham.. Dapat jumpa kejap pon OK sangat..


Baru dapat buku resipi 1 HARI 1 RESIPI...


Yey yey, dengan signature yang mahal itu..


Kak Liza nak cepat.. Dia makan salad je.. Takpe, kena jaga kesihatan jugak.. Kesian dia, ke hulu ke hilir busy nya.. Moga CHEF HANIELIZA dikurniakan kesihatan berkekalan & bertambah jualan buku2 nya...

23 comments:

kayteeze said...

Bertuahnya dapat jumpa chef tersohor tu, dan salad tu nampak sedap lak!

~ yus ~ said...

Yelah bertuah. Teringin nak cuba salad tu nanti...

GreenJade said...

wow best nye one of my idol chef gak tuh hehe

wahhh pasni sure sis kite rajin bersilat di dapo hehehehe

arep_lockermonth said...

beshnya!

arep new follower blog nih..follow me back k!

MULAN said...

kak tie: memang seronok jumpa kak liza.. dulu selalu jumpa kat sekolah, surau etc tapi sekarang kak liza busy sangat..

MULAN said...

yus: tak sempat nak rasa salad tu sebab perot dah sesak dgn chocolate volcano & masala spin roll tu.. heheee..

MULAN said...

green jade: moga semakin rajin..

MULAN said...

arep: memang besh... ok tq.. kita pon follow gak..

eqbalzack said...

adeii..tak tahan tgk!

MULAN said...

eqbalzack: sila lah tahan.. sedap woo..

Izariza said...

uihhhh .. jumpa kak Hanieliza ke? jeles seposen! saya walaupun tak pernah kenal in person dgn kak liza tapi acap kali jugak le merujuk ke blog dan fotopages beliau time2 nak bereksperimen kat dapur tu heeee ...

anyway the chocolate volcano looks really tempting! :~~

Izariza said...

eh lupa la Mulan .. if possible kim salam kat Kak Liza ye .. and please send my gratitude to her :)

maklang said...

Lama tak jumpa Kak liza yg makin bz tu..,

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

aduh bestnyer, terus aje kak rose rasa lapar dan lapar

aNIe said...

Mulan...jeles kita orang tu dpt jumpa2 chef tersohor dengan 'first lady' selalu... kita dok jauh dgr kabar jelah...hehehe

MULAN said...

iza: kak liza tu duduk kerteh jugak.. anak2 sama sekolah, memang sebelum ni jumpa almost tiap hari.. now dia dah busy, susah sungguh nak jejak dia..

MULAN said...

maklang: tu la.. rezeki dapat tangkap kak liza kejap...

MULAN said...

crazybeautiful: sini udah le ujan.. memang lah perot ni tak sopan selalu.. asyik lapar je.. ngeh ngeh..

MULAN said...

kak anie: kak anie pon antara yg tersohor apa... jumpa kak anie macam jumpa celebrity jgk tau.. saya yg seronok bagai..!!

Abu Luqman said...

salam..lama tak makan western food...la nie makan ulam je..isteri tak nak makan...dia nak jaga badan ...

♥peachkins♥ said...

I love pizza hut too!

MULAN said...

abu luqman: eyyy... ulam2 tu kalau makan dgn nasi, tak hengat kawan dah.. tak de smepat angkat kepala pon.. sedap ya amat kan..

MULAN said...

peachkins: yeah.. they make great pizzas.. also dominos..