Monday, January 31, 2011

DINNER & SUPPER

Merasmikan bebola daging my sista's helper yang buat..


Memang sedap..!! My sista's helper memang pandai masak.. 
Pastu kitorang tumpang sekaki.. 
Dia pulak baik hati, kami dah anggap macam family..


While others are sleeping... My supper..!!! Also while watching latest news on Egypt protests.. 


(pic source: positivity.wordpress.com)
My fren's sister, took off on Sunday to Cairo, visiting her lovely daughter.. Now semua ter-curfew di Rumah Malaysia with limited food.. Tunggu masa & ketika untuk dapat pulang ke Malaysia.. Moga semua esp rakyat Malaysia selamat semuanya di Mesir..


(pic source: blenderartists.org)
Never been here tapi nak sangat pergi..!!! Moga piramid2 ini tidak termusnah..!!

4 comments:

Kak Tie said...

Ooo.... kak tie suka bebola daging, tapi tak pernah buat.

Moga-moga semua rakyat malaysia selamat di mesir tu, kan...

zino said...

semuga mereka semua selamat....

MULAN said...

kak tie: diorang kata kena guna ais masa nak blend.. pastu dia taruk lemak daging kat tengah tu.. sedap.. kolestrol pon sedap.. hahaa... malas nak buat, order je...

MULAN said...

zino: alhamdulillah semua selamat.. menunggu tindakan seterusnya dari pihak berkuasa..