Sunday, January 30, 2011

BLOGGERS MEETING LAGI..!!

Makan pagi sorang diri... Anak-anak pi sekolah sebab Terengganu tak amik cuti lama untuk CNY..


Leftover Mee Goreng & Sambal Nasi Lemak (masak banyak2 sampai kering sikit & boleh tahan lama..) oso with Telur Goreng & my fav Espresso..!!!


Story last Friday.. First meeting dengan Blogger yang bergelar PB..!!! Potpet2 tak henti kami borak.. Memang dah jumpa lama di alam maya tapi tak pernah bertentang mata pon.. Pastu tengok baby Adam jugak yang lahir 1/1/11 baru2 ni.. Welcome to the world baby Adam..!! Geram sungguh tapi sebab badan kurang sihat, takleh pegang Adam lama2.. Ehh, kesian Nurin dok kena sepit celah2 tu.. Nampak kepala je..


Ni on the way balik ke Kerteh semalam (Sabtu).. Alhamdulillah tak de yang cedera teruk.. Hujan sepanjang jalan.. Licin la jadinya jalan tu..
****
"SELAMAT BERCUTI & MEMANDULAH DENGAN BERHATI-HATI"

12 comments:

Izariza said...

Hooo jumpa PB ka? Mesti seronok kan jumpa kawan2 w.pun bermula di alam blogging :)

kayteeze said...

Oh.. memang musim hujan. Kak tie di sini asyik berselimut je (dan makan).

Wah, sempat dukong baby Adam tu. Napa jauh sangat, kita payah nak zoom, hihi...

kayteeze said...

Ooppss! Silap, rupanya Pb yang dukong baby Adam. Kita rabun laa... hahahaha....

♥LOVE2COOK♥ said...

Wow..blogger meeting ye! Dishes looks so delicious...

fa*atip said...

aikk, sama macam spek I jugak..hehehe

congratulations to PB...for the new baby

Neeza Shahril said...

nape pakai spek?? hehehe... :P

MULAN said...

iza: memang seronok... potpet bercerita..

MULAN said...

kak tee: nanti ada jodoh kita akan jumpa nanti... baby adam comel.. geram..!!

MULAN said...

love2cook: yeah... hope can meet u one fine day too..

MULAN said...

fa: kita beli spek tu longgok kan.. so sama2 ada laa...

MULAN said...

neeza: style tahun baru... hahaaa...

DrSinga said...

alahaiiiiii kenitnya Dak Adammm!!