Saturday, December 4, 2010

EAST COAST HIWAY TO NORTH SOUTH HIWAY

Tak sempat nak update sebab on the move.. King ada kerja @ Universiti Teknologi Tronoh, Perak, semalam hari Jumaat.. And apa lagi, follow je la we all ni.. Driver ni pon ON DUTY la jugak.. Check in @ CLEARWATER SANCTUARY GOLF RESORT.. Best tempat ni, sunyi sepi dalam hutan.. Welcome to NATURE baby..!!


The chalets.. 


Ours.. untuk bermalam..


The beds..


The bathroom.. Open concept punya atap (but covered with fibre glass, hehe).. Ceh, bikin takut je gue..


Facing the lake.. Cantik..


Homework time..!!!


Best nya kalau dapat duduk lama tapi... ngeh ngeh, semalam je..


Our neighbor2 ni tak tidor agaknya.. dok mengail/mancing semalaman...


Nun di sana.. Boleh nampak atap nya saja.. Maybe la the Istana dalam citer "ANNA & THE KING".. Yup, sini lah lokasi shooting nya dulu..

4 comments:

sya said...

Cantiknya tempat tu... mahal ke?

MULAN said...

kak sya: nnti tanya king ni.. tapi best.. sunyi je.. 100% back to nature lah.. hehee..

Telor Power said...

berapa harga nya. nampak tenang jer
tak silap di area batu gajah perak kan.

m.u.l.a.n said...

telor: ha ahh.. kat batu gajah tu.. cer google.. dah lama tak hengat berapa..