Sunday, November 28, 2010

THANK YOU... FROM THE BOTTOM OF MY HEART..


Saya manusia paling gembira hari ni..!!!
(ps: semua foto dari google..)
***
BEFORE....

Weekend ni takleh keluar daerah sebab King on call/on duty.. Boleh keluar dalam radius 40km je.. So kita melepak dalam umah je.. Tetiba ada kala & ketika, berdesing hidong ni, disebabkan pencemaran udara.. Bau2 yang sunggoh menaikkan darah bila jejak je kaki dalam bilik air.. 


Laaa, King kata rupanya kat luar umah tu, bertakong nya air kat lantai & keluar dari manhole.. Patut la bilik air anak2 & sinki bilik saya tersombat je.. So NO ENTRY dulu.. Guna 3rd bathroom.. Nak wat camna, kena tunggu Ahad la, orang masuk opis..


So.. pepagi buta sakan menunggu detik 8 pagi.. Calling2 to report kerosakannya.. Yes, they came at 9am.. Me so lega...


The maintenance people (not this man in the pic..) did a great job.. Depa dapat cari punca semua tu, floor trap, manhole etc... Saya sanjung mereka.. Saya amat berterima kasih pada mereka.. Takde depa ni, sape nak buat kerja tu..??? Hangpa pandai kaa..? Kita pon tak pandai..


3 comments:

fa*atip said...

hehehehe...buatnya the man in the picture tu ketuk pintu malam ni..miker nak buat aper ye...huhuhu

maklang said...

Sib nail dah ok, kalau tmpt2 begitu jem, mau Kita jem pulak lepas tu...

MULAN said...

fa: u always noti2 like this.. me no fren u ahhh...
***
maklang: ohhooo... betol tu... ni tempat amat sensitip kan, kena jaga.. hehehe.. nnti semerbak..