Monday, September 6, 2010

MAAF ZAHIR BATIN

Sebulan pose ni, anak2 coti & puasa kat rumah, dan maka tersebutlah kisah seram.. tiap2 hari bergaduh berebut itu ini.. Yang paling horror, berebut laptop la. Nak tak nak, omak nya kena lah give in sokmo nya.. Blog ni pon jadi nya berpose la jugak..

Daripada terjerit gaduh dengan anak2, kurang pahala pose.. maka blog ini akan aktip semula lepas Raya kot.. Tunggu depa pi sekolah nanti...

Tak tau la ngape, tapi tahun ni sesungguhnya sangat lah takde mood nak buat kuih.. Why la, why nya ni..?? Al maka nya, terpaksa lah ku tunjuk2 itu & ini.. Tu pun ikut selera masing2, yang penting yang biasa makan.. Takut membazir beli tapi tak makan...

Kenangan setahun yang lalu... di antara alasan mood tak de untuk buat tart kegemaran kelorga... Sape tak frust, sepenuh hati bikin tart bagai nak rak, alih2 dah bakar tart tu condong ngalahkan Pisa Tower.. Sedey la.. Bukan senang nak buat tart tau..
*********
~TAQOBBALALLAAHU
MINNA
WAMINKUM~

9 comments:

fatenton said...

hehe mcamane boleh condong gitu?

selamat hari raya sis mulan..
maaf zahir batin ye :)

en_me said...

tart menara teluk intan tewww.. ikiki

Kak Elle said...

selamat hari raya Mulan dan maaf zahir batin

an15 said...

Selamat Hari Raya

cikdinz said...

selamat hari raya.
maaf zahir dan batin......

DrSinga said...

*menyengetkan kepala sikit nih....*

"MULAN" said...

faten: tak tau la, maybe lembut sgt doh tu.. Salam Aidilfitri Faten.. Maaf Zahir Batin
***
enme: tu la dia, sikit lagi rebah terus..
***
kak elle: same to u dear sis..
***
an15: selamat hari raya..
***
cikdinz: selamat hari raya.. maaf zahir batin.. lama menyepi cikdinz..
***
drsinga: lepas makan jadi senget sumernya.. heheee..

mummyseri said...

Salam syawal buat kak mulan seisi rumah..trlambat sikit..maaf zahir batin jugek..

kak kite pon antu tat tau, senget tak kisah asal sedap xpe..
kalo akak nak bole rekemenkan akak resepi tat gulung mertua..kompom tak senget..:)

arsaili said...

salam...wahhhhhhhh my fav tart...sedapnya...condong tak pe as long sedap dan gebu..cair di mulut